O Hugh Jackman μιλάει για τις gay φήμες

O Hugh Jackman μιλάει για τις gay φήμες

Παραδέχεται ότι ενοχλούν τη σύζυγό του

Οι gay φήμες που ακολουθούν τον Hugh Jackman επέστρεψαν (όχι σταμάτησαν και ποτέ, απλά με τα χρόνια μειώθηκαν) με το άρθρο στο περιοδικό Hollywood Reporter.
O 44χρονος ηθοποιός που φέτος είναι για πρώτη φορά υποψήφιος για Όσκαρ Α΄ αντρικού ρόλου, μιλάει για την καριέρα του, για την μητέρα του που τους παράτησε όταν ήταν μικρός, για την γυναίκα του (η οποία είναι 13 χρονιά μεγαλύτερη του και μάλιστα η ηλικία της και ηεξωτερική της εμφάνιση είναι κάποια από τα επιχειρήματα όσων υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του είναι απλώς η βιτρίνα του gay ηθοποιού) και φυσικά αναφέρεται στις gay φήμες γύρω από το πρόσωπό του.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι οι φήμες για τη σεξουαλικότητα απασχολούν κυρίως τη σύζυγό του Deborra. « Μόλις πρόσφατα άρχισαν να την ενοχλούν» είπε κατηγορώντας το Internet, στο οποίο η Deborra ασχολείται περισσότερο από εκείνον. «Είναι τεράστιο θέμα και είναι παντού» λέει η σύζυγός του αναφερόμενη φυσικά στις φήμες οι οποίες κατακλύζουν το διαδίκτυο.
Αν γράψει κανείς στο Google, "Hugh Jackman gay" θα δει ότι υπάρχουν πάνω από 7 εκατομμύρια αποτελέσματα , άρα σωστά ανησυχεί η σύζυγος του ηθοποιού που με ευκολία περνάει από το ρόλο του γεροδεμένου και γεμάτο μύες Wolverine, στο ρόλο του Γιάννη Αγιάννη στο μιούζικαλ Les Miserables.
Όμως για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι, ότι φήμες κυνηγούν πάντα τους ταλαντούχους ανθρώπους και προς το παρόν ο Hugh Jackman δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται για το τι ακούγεται πίσω από την πλάτη του