Ποια διάσημη μαμά αφαιρεί με λέιζερ όλα τα τατουάζ της για χάρη του έρωτα;

Ποια διάσημη μαμά αφαιρεί με λέιζερ όλα τα τατουάζ της για χάρη του έρωτα;

Προκειμένου να θαφτεί στο ίδιο νεκροταφείο με τον σύζυγό της

Μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος έλεγε κάποτε η νεαρή ηθοποιός όταν χτυπούσε το ένα τατουάζ πίσω από το άλλο. Μπροστά στον έρωτα όμως τόσό τα τατουάζ όσο και ο πόνος για δεύτερη φορά μοιάζουν να έχουν ακόμη μικρότερη σημασία.

Η Drew Barrymore, αφαιρεί με λέιζερ όλα τα τατουάζ της τον τελευταίο καιρό, με τακτές επισκέψεις στον δερματολόγο. Ο λόγος δεν είναι ότι τα βαέθηκε ή ότι δεν ταιριάζουν με τη νέα ala Santa Barbara style γκαρνταρόμπα της, όπως σκέφτηκαν πολλοί.

Drew-Barrymore-Kopelman-Shopping-After-Baby

Ο σύζυγός της Will Kopelmann, είναι Εβραίος και η Drew αποφάσισε να ασπαστεί την θρησκεία του μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Μάλιστα επειδή ανήκει στους συντηρητικούς, προκειμένου να θαφτεί η γυναίκα του στον οικογενειακό τους τάφο θα πρέπει το σώμα της να είναι...'καθαρό'.

Η Drew λοιπόν, αφαιρεί: ένα τατουάζ με 2 αγγέλους χαμηλά στην πλάτη, ένα μισοφέγγαρο από το δάχτυλο του ποδιού, ένα πουλάκι στο χέρι, ένα σταυρό στο πόδι, ένα μπουκέτο λουλούδια στο γοφό της, μία πεταλούδα στην κοιλιά...

Το Torah, απαγορεύει γενικά τα τατουάζ. Υπάρχουν κάστες που είναι πιο ελαστικές και κάποια νεκροταφεία που δέχονται Εβραίους με τατουάζ, το συγκεκριμένο όμως είναι αρκετά αυστηρό. Καλό κουράγιο Drew!

Διαβάστε ακόμη:

Γιορτάστε τον Άγιο Bαλεντίνο με υπέροχα κοσμήματα ZOLOTAS

Ποιος ολίγον... τρελούτσικος star προσφέρθηκε να πληρώσει το φόρεμα της Lindsay Lohan για την εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό γκαλά;