Πρώην του Ashton Kutcher ισχυρίζεται ότι απατάει την Mila με την κολλητή της!

Γωγώ Φούντα
Πρώην του Ashton Kutcher ισχυρίζεται ότι απατάει την Mila με την κολλητή της!

Οnce a cheater always a cheater;

Ο σοφός λαός λέει ότι ο άνθρωπος όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζει ποτέ, και στην περίπτωση του Ashton Kutcher υπάρχουν και... αποδείξεις! Ως γνωστόν, ο σέξι Asthon, είχε φορτώσει την Demi Moore με τόσο κέρατο που δεν χωρούσε να περάσει από τις πόρτες, ατασθαλίες που φυσικά είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το χωρισμό του διάσημου ζεύγους.

Και μπορεί φαινομενικά ο διάσημος ηθοποιός να έχει σοβαρευτεί, καθώς ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Mila Kunis, αλλά μία περιπέτεια από τα παλιά έρχεται να ταράξει την ήρεμη ζωή των δύο star.

Η Sara Leal, η οποία επαγγέλεται... party animal(!) και είχε κοιμηθεί με τον Ashton όσο φυσικά εκείνος ήταν παντρεμένος με την Demi, σε μία προσπάθειά της να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, δήλωσε τα εξής: «Aν ήμουν στη θέση της Mila θα πρόσεχα πολύ τον Ashton καθώς κάποιος που έχει απατήσει έστω και μία φορά στη ζωή του, σίγουρα θα το ξανακάνει».

Εκτός φυσικά από αυτό, ισχυρίστηκε ότι ο Kutcher διατηρεί κρυφό δεσμό με τη φίλη της και έχει και αποδεικτικό στοιχείο μία φωτογραφία του με... πιτζάμες! Ελπίζουμε όλα αυτά να είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας της, γιατί πολύ λυπούμαστε να καταστρέφονται σχέσεις. Καλού κακού βέβαια, ας ψάξει λίγο η Mila το κεφάλι της...

Διαβάστε επίσης:

«Mε χαρά να μείνω γυμνή, μόνο μη με ρωτήσετε για τον...» Ποια το είπε;

Γιατί νοσηλεύτηκε 2 μέρες στο νοσοκομείο ο Ashton Kutcher;

Ashton Kutcher προς Mila: «Είσαι χειρότερη από τη Demi»!