Πόσο ζυγίζουν μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood;

Πόσο ζυγίζουν μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood;

Η μάχη με τη ζυγαριά καλά κρατεί

Οι stars του Hollywood βρίσκονται σε μια διαρκή μάχη με τα κιλά τους. Λίγες είναι οι κυρίες, οι οποίες είναι cool και συμβιβασμένες με τα κιλά τους. Εμείς είμαστε υπέρ της μοναδικότητας της καθεμιάς μας. Δε μπορούν όλες να μπαίνουν στο small, όπως επίσης πρέπει να βγει πια από το κεφάλι μας η αντίληψη ότι το αδύνατο είναι και το ιδανικό. Υπάρχουν κορμιά το οποία έχουν τις καμπύλες τους και είναι πιο hot από τα στεγνά, skinny, μοντελέ σωματότυπα.


Ο λόγος που γράφουμε αυτό το άρθρο δεν είναι να πάρουμε χαρά συνειδητοποιώντας ότι είμαστε για παράδειγμα πιο αδύνατες από τη Beyonce, αλλά συγκρίνοντας τα κιλά των stars μεταξύ τους, να συνειδητοποιήσουμε ότι δύο κορμιά μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά και όμως να ζυγίζουν ακριβώς το ίδιο! Σημασία δεν έχει τι λέει η ζυγαριά, αλλά πόσο φροντίζετε το σώμα σας και πως το «πλασάρετε». Περιμένατε ας πούμε ότι η Beyonce απέχει μόλις ένα κιλό από την Katy Perry;


Δείτε στη gallery πόσο εντοπίσαμε ότι ζυγίζει η καθεμιά τους ξεχωριστά. Αγαπήστε το σώμα σας και νιώστε καλά με τον εαυτό σας και τη μοναδικότητά του!

Διαβάστε ακόμα:

Τα καλύτερα outfits της Ζέτας στο Dancing with the stars 3!

Skinny ή με καμπύλες; Εσείς πως προτιμάτε τις stars; (photos)

Αποκάλυψη τώρα: To κρυφό μυστικό των stars για σμιλευμένους γλουτούς που δε θα θέλανε να ξέρετε (photos)