Δέσποινα Βανδή: «Φοβόμουν μην κάνω δεκάδες σαρδάμ»

Δέσποινα Βανδή: «Φοβόμουν μην κάνω δεκάδες σαρδάμ»

Η Δέσποινα μιλάει για την πρώτη της εμπειρία σαν παρουσιάστρια

Τελικά η Δέσποινα μετά από πολύ καιρό είπε το ναι στην τηλεόραση. Δεν είναι η πρώτη φορά που μια πρόταση για παρουσίαση φτάνει στα χέρια της, αλλά φαίνεται ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Eurovision, ήταν οι λέξεις κλειδιά που έπρεπε προφανώς να ακούσει η τραγουδίστρια. Η παρουσίαση της βραδιάς του ελληνικού τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Σουηδία κρίθηκε επιτυχημένη και μάλιστα από εκείνους που γνωρίζουν την τηλεόραση. Η εμφάνιση της δέσποινας ήταν ανέλπιστα καλή και η ίδια ήταν άνετη, χαλαρή, χωρίς περιττό άγχος και με τη σωστή δόση αυτοπεποίθησης.

Το Queen.gr επικοινώνησε με τη Δέσποινα μόλις τέλειωσε η βραδιά και τη ρώτησε για τα πρώτα συναισθήματα:
«Ήμουν πολύ χαρούμενη μόλις τελείωσε» είπε η Δέσποινα «Το γεγονός ότι και ο υπόλοιποι συντελεστές της βραδιάς, ο Γιώργος και ο Φωκάς ήταν επίσης χαρούμενοι με ανακούφισε. Τα μηνύματα που έλαβα από τον απλό κόσμο, αλλά και από εκείνους που ξέρουν από τηλεόραση, όπως ο Τζώνη Καλημέρης, ήταν κλάυτερα από τα αναμενόμενα, όπως "μπράβο", "ήσουν πολύ καλή" και άλλα παρόμοια. Ήταν υπερβολικά θετικά, από εκείνα που δυσκολεύεσαι να τα πιστέψεις. Δεν ήξερα πως θα είμαι ή αν θα αρέσω, ή αν θα μπορέσω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου άγχος. Είχα το άγχος που έχω πάντα σε μια πρεμιέρα, μόνο που εδώ δεν ήταν πρεμιέρα αλλά εκπομπή»
Αυτός ήταν το μεγαλύτερός σου φόβος Δέσποινα; Είσαι σίγουρη; «Εντάξει ίσως και ο φόβος ότι θα κάνω δεκάδες σαρδάμ. Ευτυχώς τα απέφυγα, αλλά φοβούμουν πολύ από πριν.»