Ποιος θα είναι ο επόμενος διάσημος που θα αποκαλύψει ότι είναι gay;

Ποιος θα είναι ο επόμενος διάσημος που θα αποκαλύψει ότι είναι gay;

Η τέχνη του outing ή πώς να μιλάς δημοσιά για την ιδιωτική σου ζωή

Τελικά φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στο Hollywood. Στο μέρος που τίποτε δεν φαίνεται αρκετά περίεργοι και παράξενο για να ξαφνιάζει κάποιον υπάρχει ακόμη ένα ταμπού που δεν λέει να πέσει και αυτό άφορα την σεξουαλικότητα των star.
Δεν είναι ότι τα studio και οι παραγωγοί ενδιαφέρονται για το τι κάνουν οι celebrities στα κρεβάτια τους, απλά θεωρούν ότι το κοινό αντιδρά διαφορετικά στους ηθοποιούς που έχουν κάνει outing ή τουλάχιστον αντιδρούσε γιατί φαίνεται ότι πλέον το κοινό μπορεί να διαχωρίσει την πραγματική ζωή του ηθοποιού, από εκείνη που υποκρίνεται στο πανί ή στην οθόνη.
Πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Entertainment weekly αφιερώνει το εξώφυλλό του και πολλές σελίδες του στην Τέχνη του Outing, όπως την αποκαλεί, σε μια προσωπική ενέργεια που δείχνει ειλικρίνεια, τιμιότητα και θάρρος.

Φυσικά αμέσως μετά ξεκίνησαν τα στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο επόμενος star που θα αποκαλύψει ότι είναι gay.Πολλά site στο διαδίκτυο βάζουν απλώς φωτογραφίες, στην περίπτωση του Clooney και του Tom Cruise, γιατί φοβούνται φυσικά τις μηνύσεις που ο Tom ειδικά τις έχει και εύκολες.
Τα περισσότερα ποσοστά κερδίζει ο πρωταγωνιστής του Gossip Girl, Chace Crawford για τον οποίο έγραψε το New York Observer ότι eίναι ένας λαμπερός άντρας που περιτριγυρίζεται από νεαρές στάρλετ στην προσπάθειά του να μειώσει της φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με άλλον άντρα.

Επόμενος στη λίστα με τις; περισσότερες πιθανότητες είναι ο φίλος της Jennifer Lopez Casper Smart, για τον οποίο έγραψε φίλος του στο twitter, βάζοντας φυσικά και μια ύποπτη φωτογραφία, ότι είναι gay και απλώς χρησιμοποίει την J.LO.
Η Queen Latifah είναι η επόμενη, η οποία δεν κρύβεται, απλά δεν το έχει ανακοινώσει στον πολύ κόσμο. Κάτι σαν την Jodie Foster πριν το outing στις χρυσές σφαίρες.
Οι star που ακολουθούν είναι ο John Travolta, o Hugh Jackman και ο παρουσιαστής Ryan Secterts για τους οποίους αναφέρουν ότι αποκλείεται προς το παρόν οι ίδιοι να ανακοινώσουν κάτι, εκτός και αν υπάρξει κάποιο σκάνδαλο που τους ξεσκεπάσει.