Δείτε τo νέο τατουάζ της Rihanna, αυτή τη φορά στα... οπίσθια!

Γωγώ Φούντα
Δείτε τo νέο τατουάζ της Rihanna, αυτή τη φορά στα... οπίσθια!

Το νέο απόκτημα της star σε σημείο άκρως... ιδιαίτερο!

Αγαπάει τα τατουάζ, την μαριχουάνα και φυσικά τον ήλιο και τη θάλασσα! Υποθέτουμε ότι αγαπά και την μουσική, μιας και αυτό είναι το επάγγελμά της, αλλά και όρκο δεν παίρνουμε.

Ο λόγος φυσικά για την superstar Rihanna, η οποία μάλιστα σήμερα γίνεται 25 ετών, ναι είναι μόνο τόσο! Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, με την πρώτη ευκαιρία εγκαταλείπει το κοσμικό Los Angeles και αποδρά για μέρη εξωτικά και μαγικά όπου μπορεί να κυκλοφορεί όλη μέρα με το μαγιό της και να καπνίζει τα αγαπημένα της... τσιγαράκια!

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η φωτογραφία που ανέβασε λίγες μόνο ώρες πριν, η κολλητή της RiRi στο Twitter, η οποία και απεικονίζει την pop star να επιδεικνύει περήφανη τo νέο της τατουάζ στα... οπίσθια, φυσικά, ενώ παράλληλα καπνίζει τσιγάρο αγνώστων λοιπών στοιχείων! Εντύπωση δε, προκαλεί και η υπέρ του δέοντως πλούσια κόμη της, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ φτάνει στο ύψος των καλοσχηματισμένων κατά τ' άλλα οπισθίων της, τα οποία φροντίζει να μας δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Aναμένουμε με αγωνία το νέο τατουάζ της star, κάπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αν κρίνουμε από τη συχνότητα με την οποία... ζωγραφίζεται!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η νέα φιλενάδα της Rihanna;

London Fashion Week report: αυτά είναι τα ρούχα που σχεδίασε η Rihanna για το River Island

Πλανήτης μόδα: αυτές οι κυρίες είναι τα μεγαλύτερα fashion icons του κόσμου