Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Britney Spears!

Γωγώ Φούντα
Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση της Britney Spears!

Η οποία είναι κυριολεκτικά θεά!

Τα Oscar και οι βραβεύσεις γενικότερα, είναι γεμάτες απρόοπτα και εκπλήξεις. Κάποιες φορές δυσάρεστες και κάποιες άλλες ανέλπιστα ευχάριστες! Μία από αυτές λοιπόν, είναι και η χθεσινή εμφάνιση της Britney Spears!

Η 31χρονη pop star, η οποία προς μεγάλη απογοήτευση των θαυμαστών της τα τελευταία χρόνια, έχει χάσει λίγο την μπάλα με καταχρήσεις και αρκετά περιττά κιλά, εμφανίστηκε με νέο λουκ στα μαλλιά και κυριολεκτικά απαστράπτουσα!

Έχοντας σκουρύνει, την πάντοτε ξανθιά της κόμη, πραγματοποίησε μία άκρως γοητευτική εμφάνιση, χωρίς να θυμίζει στο ελάχιστο τις άτυχες στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος. Αδυνατισμένη και φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ χαμογελούσε πλατιά στο φακό προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστών της ενώ έδωσε το παρόν στο θρυλικό πλέον πάρτι του Elton John, το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενεί τους μεγαλύτερους star του Hollywood, νικητές και χαμένους των βραβείων.

Λέτε ο χωρισμός και ο νέος έρωτας να της έκαναν καλό; Ελπίζουμε πάντως να μείνει σε αυτή την κατάσταση για αρκετό ακόμα καιρό...

Διαβάστε επίσης:

Britney Spears: δείτε τη χαρούμενη με το νέο της αμόρε λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό της

Πόσο photoshop πια: Δείτε την Britney πιο νέα από ποτέ στη φωτογράφηση για το νέο της τραγούδι (photo)

Britney Spears: το πιο κακόγουστο κορίτσι της μουσικής μεγάλωσε και μυαλό δεν έβαλε