Όχι μόνο η Lawrence: Ποιες άλλες stars έχουν σκοντάψει στο κόκκινο χαλί πατώντας το φόρεμά τους;

Όχι μόνο η Lawrence: Ποιες άλλες stars έχουν σκοντάψει στο κόκκινο χαλί πατώντας το φόρεμά τους;

Αφιερωμένο στη Lawrence για παρηγοριά

Χαμός έγινε με τη Jennifer Lawrence που σκόνταψε και έπεσε φαρδιά πλατιά, ενώ περπατούσε για να παραλάβει το πολυπόθητο βραβείο Όσκαρ. Πάτησε το λευκό της φόρεμα και έγινε ένα με το πάτωμα.


Νομίζετε ότι είναι η μόνη star που παραπάτησε εξαιτίας της μακριάς τουαλέτας της; Όχι δα. Φέτος, μάλιστα στα Oscar παραπάτησε και η γλυκύτατη Jennifer Garner πατώντας το Gucci φόρεμά της, αλλά κανείς δεν το πρόβαλε.


Μία ακόμη σταρ που κόντεψε να σκοτωθεί πρόσφατα είναι και η Kim Kardashian. Στα MTV's Europe Music Awards , τον περασμένο Νοέμβρη, η έγκυος πια Kim πάτησε την ουρά του μαύρου φορέματός της

Blake Lively και Jessica Biel τη γλίτωσαν τελευταία στιγμή. Η μεν Blake, φορώντας μια Zuhair Murad τουαλέτα στο Time 100 gala, τον Απρίλιο του 2011, κόντεψε να σωριαστεί, αφού ένας φωτογράφος της πάτησε το φόρεμα, τη στιγμή που η Jessica Biel σκόνταψε, αφού η Madonna της πάτησε το φόρεμά της στα περσινά Golden Globes

Τέλος, η Carmen Electra έζησε την απόλυτη ντροπή στο Max Factor Salutes Hollywood Fashion event, το 2007, όπου και έπεσε on stage πατώντας τη γαλάζια τουαλέτα της. Ουπς!

Διαβάστε ακόμα:

SS 13: Από την Κate Moss ως τον Romeo Beckham, αυτές είναι οι καλύτερες fashion campaigns

Οscars 2013: Ποιες stars είχαν τα πιο πετυχημένα χτενίσματα της βραδιάς;

Hollywood stars: Φίλη-φίλη ή φίλη-φίδι;