H Βeyonce ξεπέρασε τα όρια: Εξόντωσε τέσσερα σπάνια ζώα για να φτιάξει... παπούτσια!

Γωγώ Φούντα
H Βeyonce ξεπέρασε τα όρια: Εξόντωσε τέσσερα σπάνια ζώα για να φτιάξει... παπούτσια!

Μα καμία ευαισθησία πια;

Μπορεί να είναι η μεγαλύτερη star του πλανήτη και να μην υπάρχουν και πολλοί στους οποίους να μην αρέσει, αλλά όπως φαίνεται, η Beyonce, μπορεί να έχει φανατικούς θαυμαστές, έχει όμως και φανατικούς εχθρούς!

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια ξεσήκωσε για ακόμη μία φορά τις φιλοζωικές οργανώσεις με το νέο της κατόρθωμα. Γνωστή για την αγάπη της στην πολυτέλεια και το glamour, η Bey σχεδίασε για τον εαυτό της ένα υπέροχο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών το οποίο και δημιουργήθηκε από μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών.

Το όχι και τόσο θετικό της υπόθεσης όμως, είναι το γεγονός ότι για την παρασκευή του εν λόγω ζευγαριού, σε μπεζ χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες, χρησιμοποιήθηκαν δέρματα... εξωτικών ζώων!

Πιο συγκεκριμένα, τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από δέρμα ανακόντα, κροκόδειλου, ενός σπάνιου ψαριού και στρουθοκάμηλου ενώ κοστίζουν περίπου 350 δολάρια. Όπως ήταν φυσικό, οι απανταχού φιλόζωοι, που έτσι κι αλλιώς την αντιμετωπίζουν σαν κόκκινο πανί, ξεσηκώθηκαν, ενώ μόλις έναν χρόνο πριν, ο σύζυγος της Beyonce Jay-Z είχε σχεδιάσει επίσης αθλητικά παπούτσια, αυτή τη φορά αντρικά, περιλαμβάνοντας στα υλικά και δέρμα... βόα!

Μάλλον το διάσημο ζεύγος έχει βάλει σκοπό να εξαφανίσει την πανίδα της γης. Όταν τελειώσουν τα εξωτικά ζώα, τους βλέπουμε να κυνηγούν σκυλάκια και γάτες!

Διαβάστε επίσης:

Η Beyonce "συνεργάζεται" με τον Andy Warhol και διαφημίζει την Pepsi

Τα κορυφαία ατυχήματα των stars στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Η Beyonce με Swarovski