Το Queen.gr χόρεψε Harlem Shake και το κουνήσαμε καλύτερα από όλους

Το Queen.gr χόρεψε Harlem Shake και το κουνήσαμε καλύτερα από όλους

Το Queen.gr χορεύει Harlem Shake και τρίζουν τα πατώματα.

Όταν στριμωχνόσασταν στα μαθητικά θρανία, το lambada ήταν ο απόλυτος χορός για κάθε κορίτσι που σέβεται τον εαυτό και θέλει να βρει αφορμή να φορέσει μίνι φουστάκι και να χορέψει αγκαλιά με το αγόρι από τη διπλανή τάξη. H βραζιλιάνικη μίξη salsa και άλλων σέξι κουνημάτων, έδωσε τη σκυτάλη στην ισπανική macarena που δεν πήραμε ποτέ στα σοβαρά, έβαλε όμως όλους μας στη διαδικασία να μάθουμε τα βήματα κι ας σκοντάψαμε πάνε στη διπλανή μας δεκάδες φορές. Κάπου εκεί είναι που μπήκαν άλλες προτεραιότητες στη ζωή μας, το χορό λίγο το σνομπάραμε και διαλέξαμε το ρυθμικό κούνημα του ενός ποδιού συνοδεία ποτού σε ψηλό ποτήρι με τρία παγάκια και αποφασίσαμε να ρίξουμε το αγόρι με το κοφτερό μας μυαλό και όχι με το αισθησιακό μας λίκνισμα. Το flash mob όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να πάει μακριά γιατί μία οργάνωση τη θέλει, άσε που στους δημόσιους χόρους κινδυνεύει κανείς να τον κράξουν και να τον πάρουν με τα γιαούρτια (frozen και μη), οπότε φτάσαμε στον περιβόητο Psy και το Gangnam Style του που όσο γελοίο και να μας φάνηκε και τη Madonna έκανε να υποκλιθεί στη χορογραφία του γελαδάρη και 1,357 δισεκατομμύρια hits στο youtube μάζεψε.

Το Harlem Shake ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος, ο τελευταίος τροχός της αμάξης ή αλλιώς ο φτωχός συγγενής. Το τραγούδι που κυκλοφορεί εδώ και 9 μήνες από τον μέχρι πρότινος άγνωστο Bauer, δε μας είχε γεμίσει πολύ το μάτι, ενώ στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του η μαμά μου νόμιζε πως εννοώ μηχανή Harley, ένας φίλος πως είναι καινούργιο milk shake και όλοι οι υπόλοιποι γούρλωναν απλά τα μάτια μην καταλαβαίνοντας ποια είναι η καινούργια μας εμμονή. Μπορεί από μόνο του το τραγούδι να μην πήγε πολύ μακριά, με το σπρώξιμο όμως του κωμικού και blogger Filthy Frank και μία μίνι ίντριγκα με τη σοκολατένια γαζέλα Azaelia Banks, ο Psy είδε την πλάτη του Bauer και το Harlem Shake από χορός του P.Diddy και των νεοΰρκέζικων συμμοριών μετατράπηκε σε μανία και έκανε τον κύκλο του κόσμου σε δύο εβδομάδες.

Το concept απλό: πήξατε στο γραφείο, τσακωθήκατε με το λεγάμενο, δε σας πέτυχε το tie dye στο μαλλί και βάλατε δύο κιλά που δεν ξέρετε πώς να χάσετε; μην ανησυχείτε καθόλου, μαζευτείτε με τους κολλητούς, τους συναθλητές και τους συναδέλφους, βάλτε το Harlem Shake στη διαπασών και ξεβιδωθείτε όπως εσείς γουστάρετε και αγαπάτε. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος χορογραφία, δεν ακολουθείτε βήματα, δε χρειάζεται νάζι και τσαχπινιά, κάθε Harlem Shake οδηγεί σε ένα ολοκαίνουργιο. Εμείς εδώ στο Queen.gr αφού είδαμε πως το Harlem Shake και νεκρούς ανασταίνει με την εκδοχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη να σκίζει, ουρλιάξαμε "Con los terroristas" και κάναμε ένα ευχάριστο διάλειμμα που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα.


Τι περιμένετε λυσσάξτε!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη χορευτική ομάδα του Queen.gr γιατί χωρίς αυτήν το Harlem δε θα είχε καθόλου Shake. Γιάννη, Νίκη, Νάγια, Γωγώ, Θανάση, Βαγγέλη, Νέλυ, Χριστίνα, Δήμητρα, Ιλιάδα, Αφροδίτη, Madeleine, Δώρα, Νάντια, Γιώργο, ξέρετε να το κουνάτε κι αυτό βγαίνει προς τα έξω!