Η Jennifer Lawrence καπνίζει μαριχουάνα;

Γωγώ Φούντα
Η Jennifer Lawrence καπνίζει μαριχουάνα;

Και ανταλλάσει τρυφερούς εναγκαλισμούς με κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων...

Είναι κουλ, άνετη και εσχάτως το αγαπημένο παιδί του Hollywood. Ο λόγος για την Jennifer Lawrence η οποία μετά το θρίαμβό της στα βραβεία Oscar αποφάσισε να πάει διακοπές για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

Φυσικά, επέλεξε ένα άκρως ειδυλλιακό μέρος, την Hawaii, όπου επιτέλους θα μπορεί να τριγυρνάει άβαφη και φορώντας φόρμες χωρίς να φοβάται τους φωτογράφους! Αμ δε... Οι δαιμόνιοι paparazzi λοιπόν, κατάφεραν να εντοπίσουν την 22χρονη star να χαλαρώνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, με ένα αρκετά ύποπτο στριφτό τσιγάρο στο χέρι!

Ως γνωστόν, η Lawrence δεν είναι καπνίστρια, οπότε το γεγονός αυτό ώθησε πολλούς να βγάλουν το συμπέρασμα ότι η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός καπνίζει μαριχουάνα! Η αλήθεια είναι, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο, μιας και εκτός του ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νεαρών star κάνει χρήση μαριχουάνας, δεν νομίζουμε η οικονομική της κατάσταση να μην της επιτρέπει να αγοράσει κανονικά τσιγάρα!

Εκτός όλων των άλλων, ο φακός κατέγραψε και κάποιες αρκετά τρυφερές αγκαλιές με την κολλητή της, κάνοντας πολλούς να μιλούν για κάτι περισσότερο από φιλική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, κάτι που φυσικά είναι απλά και μόνο υπόθεση.

Τουλάχιστον ότι κάνει το κρατάει για τον εαυτό της και δεν φροντίζει να το... ανεβάζει στο Twitter όπως κάνουν άλλοι...

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος ηθοποιός του Hollywood την «έπεσε» στη Jennifer Lawrence (βίντεο);

Jennifer Lawrence: Έγινε καστανή!

H «Miss Lawrence» του Dior