Ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε έξω ντυμένη... κοτόπουλο;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε έξω ντυμένη... κοτόπουλο;

Και δεν είναι... απόκριες!

Μπορεί να είναι από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή, αλλά δυστυχώς με το γούστο δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, καθώς κατέχει μόνιμη σχεδόν θέση στις διάφορες λίστες με τις κακοντυμένες celebrity.

Ο λόγος για την Rita Ora, η οποία με την τελευταία της εμφάνιση μπορούμε να πούμε ότι... εξαφάνισε όλες τις προηγούμενες! Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια, απαθανατίστηκε στους δρόμους του Sydney με μία αλλόκοτη και ακατανόητη αμφίεση η οποία θύμιζε... ανθρώπινο κοτόπουλο!

Η Ora λοιπόν, φόρεσε ένα πορτοκαλί παλτό, ας το πούμε έτσι, που η κουκούλα του παρέπεμπε σε... ζώο, με πιο πιθανό ενδεχόμενο το κεφάλι ενός... καρχαρία! Παρόλα αυτά, το έντονο χρώμα δεν άφησε πολλά περιθώρια να χαρακτηριστεί ως κοτοπουλάκι βάζοντάς την για ακόμη μία φορά στην λίστα με τις κακοντυμένες.

Παρά την αστεία της εικόνα, οι θαυμαστές της δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί της, ίσως και από... λύπηση. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω εμφάνιση δεν ήταν στο πλαίσιο κάποιου καρναβαλιού! Αν μη τι άλλο πάντως κατάφερε να γίνει επίκαιρη, για την Ελλάδα τουλάχιστον!

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι πιο κακοντυμένες διάσημες του Hollywood για το 2012

«Με κεράτωσε με 20 άντρες!»: Ποιος celebrity το είπε για την εξίσου διάσημη πρώην του;

Ποια διάσημη τραγουδίστρια έκανε ελεύθερη πτώση και δήλωσε ότι κόντεψε να πεθάνει από το φόβο της; (video+photos)