Αποκλειστικό. Δήμητρα Ματσούκα- Φώτης Βαλλάτος: Ο Φιξ και πάλι ανάμεσά τους;

Αποκλειστικό. Δήμητρα Ματσούκα- Φώτης Βαλλάτος: Ο Φιξ και πάλι ανάμεσά τους;

Όπως όλα δείχνουν η Δήμητρα δεν έχει αποφασίσει ποιος είναι ο άντρας της ζωής της

Και μπορεί την Παραμονή της 25ης Δεκεμβρίου, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι που θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας να αποφάσισε όπως λέγεται τόσο καιρό να δώσει άλλη μία ευκαιρία στη σχέση του πραγματοποιώντας κοινή έξοδο, όμως τα πράγματα δείχνουν αβέβαια.

Εδώ και δύο μήνες η Δήμητρα Ματσούκα και ο Φώτης Βαλλάτος φέρονται να περνούσαν και πάλι χρόνο μαζί σαν ζευγάρι με σκοπό να οδηγήσουν την σχέση τους σε άλλο επίπεδο, αλλά η ζωή δεν τα έφερε όπως περίμεναν. Κοντινοί άνθρωποι του Φώτη όμως, διαβεβαιώνουν πως εκείνος ποτέ δεν τα ξαναβρήκε πραγματικά με τη Δήμητρα και όλη αυτή η ιστορία περί επανασύνδεσης ήταν φήμες λόγω κάποιων συναντήσεων που δεν κατέληξαν ποτέ πουθενά.

Η Δήμητρα από την άλλη βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου όπου η είσοδος επιτρέπεται συνήθως για μέλη- μαζί με τον Γιάννη Φιξ. Μακριά από παπαράτσι και δημόσια βλέμματα, αλλά χωρίς να σκέφτονται και πολλά μπροστά στους εκλεκτούς θαμώνες μοιράστηκαν ας το πούμε, τρυφερές στιγμές. Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, ιδίως σε ό, τι αφορά την κυρία Ματσούκα, που από ό, τι φαίνεται δεν έχει εξερευνήσει ακόμη όλες τις προοπτικές της. Λέτε να τελείωσε οριστικά ο μεγάλος έρωτας με το Φώτη ή αναμένεται συνέχεια;

Διαβάστε ακόμη:

Δήμητρα Ματσούκα- Φώτης Βαλλάτος: Είναι πάλι ζευγάρι