Aναγνωρίζετε το παχουλό κορίτσι που σήμερα είναι ντίβα της μουσικής;

Γωγώ Φούντα
Aναγνωρίζετε το παχουλό κορίτσι που σήμερα είναι ντίβα της μουσικής;

H μεταμόρφωσή της είναι όντως θεαματική!

Είναι μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, βραβεία και φυσικά μία παγκόσμια μουσική σκηνή να της βγάζει το καπέλο!

Ωστόσο, μόλις 6 χρόνια πριν, δεν θύμιζε σε τίποτα τη λαμπερή ντίβα της ποπ με την κρυστάλλινη φωνή και το υπέροχο πρόσωπο. Ο λόγος φυσικά για την Adele της οποίας πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία, πριν φυσικά γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, και η οποία την δείχνει κυριολεκτικά αγνώριστη να ποζάρει αμήχανα στο φακό πίνοντας, ως γνήσια αγγλίδα, μπύρα!

Παρά το γεγονός ότι τα κιλά της παραμένουν ίδια, κάτι που ίσως πλέον να είναι και το σήμα κατατεθέν της, η εμφάνισή της θα λέγαμε ότι έχει μεταλλαχθεί, φυσικά προς το καλύτερο! Όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, πίσω από την Adele υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο επαγγελματιών οι οποίοι ανέλλαβαν να μεταμορφώσουν το γλυκό αλλά άχαρο κορίτσι σε μία πραγματική ντίβα, η οποία μάλιστα κατάφερε να εμφανίζεται στη σκηνή των Oscar να μαγεύει το κοινό με την ερμηνεία της και να κερδίζει και ένα χρυσό αγαλματίδιο!

Αρκεί να σας πούμε, ότι για τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Adele, τη βραδιά της απονομής των βραβείων Oscar, ξοδεύτηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ, 631.000(!) λίρες προκειμένου να έχει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που όλοι μπορέσαμε να δούμε!

Μπορεί το ποσό να είναι πράγματι αστρονομικό, αλλά το αξίζει και με το παραπάνω. Εδώ ξοδεύουν άλλες κι άλλες τόσα χρήματα που δεν διαθέτουν ούτε το μισό από το ταλέντο της Αdele! Η αλήθεια να λέγεται...

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη περσόνα της Αμερικής είπε για την Αdele ότι έχει βουτήξει σε έναν κουβά με... τηγανητό κοτόπουλο;

Τα Oscar μας έκαναν βρικόλακες: Ξενυχτήσαμε για εσάς και γράφουμε τις καλύτερες στιγμές των φετινών βραβείων

Για ποιον άντρα έκανε τατουάζ η Adele;