«Xρειάζομαι έναν άντρα να μου… κατουράει τον κήπο!» Ποια star το δήλωσε;

«Xρειάζομαι έναν άντρα να μου… κατουράει τον κήπο!» Ποια star το δήλωσε;

Tι άλλο θα ακούσουμε στον πλανήτη Hollywood

Πλανήτης Hollywood. Δε θέλει συστάσεις. Είναι το μέρος του κόσμου με την περισσότερη τρέλα. Γιατί; Μα γιατί εκεί είναι μαζεμένοι όλοι οι stars. Και τι νομίζατε, αυτοί είναι στα καλά τους; Ίσα ίσα, αυτοί αντιμετωπίζουν πολύ περισσότερα προβλήματα από εμάς. Θέλετε να ακούσετε τι σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει η κυρία Geri Halliwell, ναι ναι, η γνωστή από τις Spice Girls. Για διαβάστε με προσοχή το... πρόβλημά της!


Η γλυκιά star δήλωσε ότι τρυπώνει στον κήπο του σπιτιού της μια αλεπού, η οποία πέραν ότι καταστρέφει τον κήπο της, κλέβει και το μπαλάκι του tennis του αγαπημένου της σκύλου, William. Ναι, μιλάμε για μεγάλα προβλήματα. Η Geri, λοιπόν, είπε να ψάξει δραστικές λύσεις. Αυτή που της πρότειναν γείτονες που είχαν παρόμοιο πρόβλημα είναι το εξής: Να βάλει έναν άντρα να... της κατουρήσει τον κήπο. Αυτό και μόνο αρκεί για να μην ξαναεμφανιστεί η ενοχλητική αλεπού. Και σα να μην έφτανε η τρέλα, η ίδια η Halliwell, χωρίς ντροπή δήλωσε: «Χρειάζομαι έναν άντρα να μου... κατουρήσει τον κήπο.»


Τι να πεις! Εμείς λυπόμαστε το σύντροφό της Anton Kaszubowski, γιατί μάλλον σε αυτόν θα πέσει ο κλήρος. Καλά σας είπαμε, η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στο Hollywood. Τι άλλο θα ακούσουμε!

Διαβάστε ακόμα:

Τότε και τώρα: Η Geri Halliwell από Ginger Spice έγινε η πιο όμορφη cougar

Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;