H Demi Moore ξανακαταθέτει αίτηση διαζυγίου εκ νέου με τρελές απαιτήσεις!

H Demi Moore ξανακαταθέτει αίτηση διαζυγίου εκ νέου με τρελές απαιτήσεις!

Θέλει διατροφή και τεράστια αποζημίωση από τον Ashton

Εκπρόσωπος τύπου της Demi ενημερώνει πως η ηθοποιός κατέθεσε χτες την αίτηση διαζυγίου της από τον Ashton Kutcher. Νωρίς το θυμήθηκε. Το αγόρι προσπαθέι να την πείσει να υπογράψει τα χαρτιά από το καλοκαίρι έως ότου και με την προτροπή της κοπέλας του Mila Kunis, κατέθεσε εκείνος πρώτος την αίτηση το Δεκέμβιο.

Φυσικά προσφέρθηκε να μοιραστεί μαζί της τα κέρδη του από τις δουλειές και τη διασημότητά του μετά το γάμο, όμως εκείνη δεν συμφωνεί. Θεωρεί ότι ο Ashton της χρωστά την καριέρα του και το πόσο δούλεψε μετά δεν έχει σημασία. Φαίνεται να πιστεύει πως της οφείλει τα πάντα οπότε ζητά από εκείνον κάτι παραπάνω από τα μισά -πολύ παραπάνω μάλιστα, συν διατροφή!

Ο Ashton από την άλλη, έχει απηυδήσει τόσο με τα καμώματά της και τις εμφανίσεις της με το ένα τεκνό πίσω από το άλλο αντί να υπογράφει το διαζύγιο, που δεν θέλει καν να της μιλήσει και έχει ορίσει ενδιάμεσους τους δικηγόρους του. Η Demi δεν το βάζει κάτω και ακυρώνει όλες τις προηγούμενες νομικές πράξεις με τη νέα αίτηση. Ο Ashton όμως λέγεται πως κρύβει άσσο στο μανίκι: Εκείνη δεν εργαζόταν και όλα τα έξοδα κατά τη διάρκεια του γάμου καλύπτονταν από εκείνον! Ποιος να τό 'λεγε!

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Middleton αποκάλυψε από τη χάρα της το φύλο του μωρού της. Τι «περιμένει»;

Το νέο look της Beyonce: Τα έκανε πλατινέ και πολύ μας αρέσει