Η Kristen Stewart την «πέφτει» στο... γιο του Schwarzenegger ;

Η Kristen Stewart την «πέφτει» στο... γιο του Schwarzenegger ;

Ο Pattinson τι γνώμη έχει για αυτό;

Μπορεί ο Robert Pattinson να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας... φαίνεται όμως ότι μια ψυχή εκεί στην Αμερική δε δειχνει να πολυστενοχωριέται για αυτό. Ο λόγος φυσικά για την αγαπητή Kristen Stewart, η οποία φυσικά δε φόρεσε πλερέζα που o Pattinson λείπει μακριά της, αλλά αντίθετα είπε λιγάκι να το διασκεδάσει. Τι έκανε; Φλερτάρει έντονα με το γιο του Arnold Schwarzenegger, εν ονόματι, Patrick.


Όλα ξεκίνησαν στις 9 Φεβρουαρίου, όπου οι δύο stars παρευρέθησαν στο γενέθλιο party του Taylor Lautner, στο Λος Άντζελες. Οι δυο τους είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά. Το φλερτ ήταν πολύ έντονο και άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά τους δήλωσαν ότι η χημεία τους ήταν εκρηκτική. Η Kristen ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτική. Φήμες θέλουν το φλερτ μεταξύ τους να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.


Η Stewart είναι πολύ μπερδεμένη, μιας και δεν ξέρει που οδεύει η σχέση της με τον Pattinson. Για να δούμε τι θα δούμε. Θα τραβήξει Χ, στο παρελθόν της η όμορφη ηθοποιός; Πάντως ο γιος του Arnold Schwarzenegger, είναι κούκλος και μόλις 19 χρονών! Βρε, βρε την Kristen!

Διαβάστε ακόμα:

Jennifer Lawrence-Kristen Stewart: Φίλες ή... άσπονδοι εχθροί;

Η μαμά της Kristen Stewart μιλάει για το σκάνδαλο της κόρη της