«Η Angelina Jolie μοιάζει με δαίμονα»: Ποια διάσημη φίλη της Aniston το δήλωσε;

«Η Angelina Jolie μοιάζει με δαίμονα»: Ποια διάσημη φίλη της Aniston το δήλωσε;

Πισώπλατα μαχαιρώματα για την Jolie

Angelina Jolie. Είναι μία από τις πιο όμορφες και πετυχημένες star του Hollywood. Η ομορφιά της είναι μοναδική. Καταπράσινα μάτια, σαρκώδη χείλη, κατάλευκο δέρμα... Είναι ένας άγγελος. Αν και άγγελο δε θα μπορούσες να την αποκαλέσεις λόγω συνθηκών... Τι εννοούμε; Ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού ενός από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Hollywood, της Jennifer Aniston και του Brad Pitt.


Φαίνεται ,λοιπόν, ότι υπάρχουν πολλές εκεί στον πλανήτη Hollywood που λατρεύουν να μισούν την Angelina. Μία μάλιστα δήλωσε δημοσίως ότι μοιάζει με... δαίμονα. Ποια είναι η κυρία που έκανε αυτή τη.. δεν τη λες και κολακευτική παρομοίωση; Η παρουσιάστρια Chelsea Handler, τόνισε δημοσίως ότι η Angelina έχει διαβολική μορφή. Τυχαίο ότι η Chelsea είναι στενή φίλη της Jennifer Aniston; H ίδια βέβαια για να προλάβει τις αντιδράσεις τόνισε:« Πραγματικά δεν έχει να κάνει με την Jennifer. Μια γυναίκα πάντα ξέρει να ξεχωρίζει ποια γυναίκα είναι κακιά.»


Οι μαχαιριές πάνε και έρχονται στο χωριό-Hollywood. Τι να πεις. Εμείς πάντως αγαπάμε και Angelina και Jennifer. Να εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε!

Διαβάστε ακόμα:

Brad Pitt-Angelina Jolie: Θα αγοράσουν για το γάμο τους οικογένεια... ελεφάντων!

Ομηρικός καυγάς στο σπιτικό των Bradgelina: τι έκανε έξαλλη την Angelina Jolie

Angelina Jolie: Δείτε την το 1986 στα πρώτα της Όσκαρ