Η Dita Von Teese παρουσίασε το πρώτο... 3D φόρεμα!

Γωγώ Φούντα
Η Dita Von Teese παρουσίασε το πρώτο... 3D φόρεμα!

Kαι όπως ήταν φυσικό τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα...

Θεωρείται η απόλυτη ιέρεια του burlesque, style icon, ενώ οι καμπύλες της είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο! Ο λόγος για την Αμερικανίδα Dita Von Teese, η οποία σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να τραβάει τα βλέμματα όλων.

Αυτή τη φορά λοιπόν, για την εμφάνισή της σε event της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να ταράξει τα ήρεμα νερά της μεγαλούπολης και να εμφανιστεί με ένα άκρως αμφιλεγόμενο ρούχο. Συγκεκριμένα, η star εμφανίστηκε με το πρώτο 3D φόρεμα της ιστορίας, προκαλώντας όπως είναι φυσικό τα σχόλια των παρευρισκομένων.

Παρά το γεγονός, ότι φαινόταν κάτω από το μαύρο δίχτυ που στην πραγματικότητα ήταν ένα υλικό παρόμοιο με το πλαστικό, να είναι εντελώς γυμνή, ο σχεδιαστής και εμπνευστής του φορέματος Francis Bitonti αποκάλυψε οτι το κορμί της κάλυπτε μία ελαστική φόρμα στο χρώμα του δέρματος.

«Eίχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία αλλά η κατασκευή του φορέματος δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολη. Έπρεπε να πάρω περίπου 3.000 ξεχωριστά κομμάτια και να τα ενώσω ώστε να φτιάξω το φτιάξω».

Η τρισδιάστατη αυτή δημιουργία λοιπόν, θα εκτεθεί σε διάφορα μουσεία ενώ σύμφωνα με το δημιουργό της, η αρχική ιδέα δεν ήταν το σύνολο να δείχνει φουτουριστικό αλλά να απεικονίζει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα της Dita! Aν κρίνουμε από το αποτέλεσμα μάλλον η Dita έχει αρκετά φουτουριστικά στοιχεία ως οντότητα!

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι πιο διάσημες στριπτιζέζ του Hollywood

Δε θα πιστέψετε ποιο είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood!

Dita von Teese: Η βασίλισσα του burlesque μιλάει για την πρώτη της fashion συλλογή