Όλες οι πληροφορίες για το νέο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Όλες οι πληροφορίες για το νέο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Πόσο καιρό έψαχνε, μέχρι να βρει το νέο της σπίτι.

Όταν στα μέσα της δεκαετίας του 90 η Δέσποινα Βανδή προσπαθώντας να πετύχει στη μουσική βιομηχανία κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, επέλεξε να μείνει στη Βούλα. Μάλιστα όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της σχολίαζε με την φίλη της Ελένη Πέτα το γεγονός ότι στην Αθήνα οι άνθρωποι δεν στριμώχνονται σε πολυκατοικίες αλλά προτιμούν να χτίζουν μεγάλα και άνετα σπίτια. Αργότερα μόλις είδε το κέντρο της Αθήνας διαπίστωσε ότι η προνομιούχα περιοχή στη οποία μένει δεν είναι ο μέσος όρος.

Αργότερα η Δέσποινα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, άλλαξε περιοχή πηγαίνοντας αρχικά στη Φιλοθέη και μετά στην Κηφισιά, ενώ σήμερα επέστρεψε ξανά στα Νότια Προάστια και στη Βούλα σε ένα υπέροχο σπίτι πολλών τετραγωνικών και τριών ορόφων, το οποίο η Δέσποινα έψαχνε πάρα πολύ καιρό.

Η αναζήτηση του νέου σπιτιού ξεκίνησε πολλούς μήνες –μάλιστα πριν ακόμη οριστικοποιηθεί η πώληση του άλλου σπιτιού στην Κηφισιά- και παρότι η Δέσποινα έβλεπε και ξαναέβλεπε σπίτια, η είδηση ότι πουλάει το δικό της, καθυστέρησε πολύ μέχρι να διαρρεύσει στα Media. Για την ακρίβεια καθυστέρησε πάνω από δύο μήνες και μέσα σε αυτό διάστημα, η Δέσποινα πρέπει να είδε και 100 σπίτια, χωρίς υπερβολή. Το μεγάλο δίλλημα από την αρχή της αναζήτησης ήταν Βόρεια ή Νότια προάστια;
Και ενώ για την Δέσποινα και τον Ντέμη ήταν σχετικά εύκολη απόφαση μια και οι δυο τους ήθελαν μια αλλαγή από τα απομακρυσμένα και κρύα Βόρεια προάστια , το πρόβλημα ήταν στο σχολειό και στις παρέες των παιδιών. Τελικά η οικογένεια Νικολαΐδη διάλεξε τη Βούλα και έτσι τα παιδιά πηγαινοέρχονται καθημερινά στα Βόρεια όπου είναι τα σχολειά τους.
Η θέα του νέου σπιτιού είναι υπέροχη και σχεδόν όλα τα δωμάτια στην πρόσοψη βλέπουν ανεμπόδιστα τη θάλασσα, άλλωστε η θάλασσα ήταν ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος που διάλεξαν να μείνουν δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το προηγούμενη περιοχή. Το ζευγάρι έχει ταχτοποιήσει τα περισσότερα πράγματα, αλλά θα χρειαστεί ακόμη χρόνος μέχρι να φύγει και η τελευταία κούτα .