Πλανήτης Hollywood: τα μονόπετρα κουμούτσες των διάσημων star

Πλανήτης Hollywood: τα μονόπετρα κουμούτσες των διάσημων star

Γέρνει το χέρι από το βαρύ μονόπετρο.

Εσείς μπορεί να κοιμάστε και να ονειρεύεστε διαμάντια και μπριλάντια, οι διάσημες κυρίες του hollywood όμως τα έχουν να τους βαραίνουν το χέρι με τις τεράστιες πέτρες τους. Είτε παντρεύτηκαν κρυφά, είτε πάλι κράτησαν αυτή τη στιγμή για εκείνες και τον καλό τους, οι celebrity αυτές έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς δεν είναι πια single ladies, αλλά ιδιοκτήτριες των πιο εντυπωσιακών διαμαντένιων δαχτυλιδιών του Hollywood.


Άργησε να πει το ναι, αλλά τώρα που το έκανε δεν έχει παράπονο κανένα. Η Jennifer Aniston αρραβωνιάστηκε τον Justin Theroux στη Santa Fe, του New Mexico, μετά από σχέση μόλις ενός έτους και από τότε τη βλέπουμε πιο ευτυχισμένη από ποτέ.


Το αντίπαλο δέος, Angelina Jolie και Brad Pitt έχουν κάνει ήδη οικογένεια, ενώ μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης. Ο ίδιος ο Brad συνεργάστηκε με τον πρωτοκλασάτα κοσμηματοπώλη Robert Procop και σχεδίασαν μαζί το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους σε λιτή μοντέρνα γραμμή που δε χάνει ούτε σε λάμψη ούτε σε αξία.

Η νιόπαντρη Blake Lively το πήρε το αγόρι στα κρυφά αλλά εμείς μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες του ρομαντικού της γάμου. Αυτό βέβαια που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το οβάλ ροζ διαμάντι δια χειρός Lorraine Schwartz που κοσμεί το χέρι της και δε διστάζει να το επιδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.


Η πάλαι ποτέ Hannah Montana, Miley Cyrus, μεγάλωσε και παντρεύεται με τον επί τρία χρόνια δεσμό της. Ο κούκλος Liam Hemsworth έψαξε και έφτιαξε μόνο για εκείνη ένα υπέροχο ρετρό διαμαντένιο δαχτυλίδι 3.5 καρατίων με την υπογραφή του Neil Lane.


Απολαύστε τις φωτογραφίες των διάσημων κυριών και των διαμαντιών τους!

Διαβάστε ακόμα:
Μυστικά λάμψης από την facialist της Jennifer Aniston
Jennifer Aniston - Justin Theroux: Μάθετε τα πάντα για την ημερομηνία και τα πλάνα γάμου τους
Δείτε την Jennifer Aniston πιο ξανθιά από ποτέ