O Jude Law μας παρουσιάζει τη νέα, και πολύ νεότερη, αγαπημένη του!

Γωγώ Φούντα
O Jude Law μας παρουσιάζει τη νέα, και πολύ νεότερη, αγαπημένη του!

Ο Βρετανός γόης μάλλον επέστρεψε στις δόξες του παρελθόντος!

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς του Hollywood και μπορεί να φημίζεται για το όχι και τόσο πιστό του χαρακτήρα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο Jude Law φαινόταν σαν να μην είναι και πολύ στα καλά του.

Εκτός του ότι η εμφάνισή του είχε χαλάσει, καθώς είχε βάλει αρκετά κιλά με αποτέλεσμα να χάσει την λάμψη του παρελθόντος, είχαμε και αρκετό καιρό να τον δούμε με συνοδό, κάτι που πολλοί θεώρησαν ότι ήταν και μία από τις αιτίες της αλλαγής του.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, μιας και εκτός του ότι ο Jude ξαναβρήκε την παλιά, εμφανισιακά πάντα, αίγλη του, τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με νεαρά και εντυπωσιακή κυρία! Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε το νεοσύστατο ζεύγος στο αεροδρόμιο της Marseille, να κουβαλούν τις βαλίτσες τους ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να αποφύγουν τους παπαράτσι που τους κυνηγούσαν σε κάθε τους βήμα.

Η μυστηριώδης ξανθιά λοιπόν, ονομάζεται Alicia Rountree, είναι από το Μαυρίκιο και όπως μαρτυρά και η εμφάνιση της είναι μοντέλο! Το ιδιαίτερο δε της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι η Alicia είναι μόλις 25 ετών, αν και αρκετοί την περνούν και για πολύ μικρότερη, δηλαδή 15 χρόνια νεότερη από τον Jude!

Εδώ που τα λέμε, αν δεν είχε και ο Jude Law πιτσιρίκα και καλλονή φίλη, ποιος θα είχε;

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τον Jude Law με μαγιό: ξαναβρίσκει τη φόρμα του!

Δύο πρώην sex symbol αναμετρώνται: Ποιος έχει ασχημύνει περισσότερο στο περάσμα του χρόνου;

Ο Jude Law μεταλλάχθηκε!