Πες μας Kim, η εγκυμοσύνη πρήζει και τα χείλη;

Πες μας Kim, η εγκυμοσύνη πρήζει και τα χείλη;

Μετά την κοιλιά φούσκωσαν και τα χείλη της

Μήπως φταίει η πολύ κοντινή φωτογραφία που παραμορφώνει τα χείλη της Kim και τα δείχνει διπλάσια σε μέγεθος και πιο ζουμερά; Μήπως φταίει το γεγονός ότι πόσταρε τη φωτογραφία στο Twitter μόλις ξύπνησε και φαίνεται πρησμένη ή μήπως φταίει που είναι έγκυος;
Πολλά μήπως και πολλές συμπτώσεις για τη Kim που δεν περνάει ημέρα που να μην βρίσκεται πρωτοσέλιδη είδηση σε sites και περιοδικά. Τα Media εδώ και καιρό παίζουν με το νέο λαμπερό τους παιχνίδι που είναι η Kim και η ίδια φυσικά κάνει ότι περνάει από το χέρι της να έχει μονίμως την προσοχή στραμμένη πάνω της.

Λίγα 24ωρα μετά την αιματηρή μικροεπέμβαση και τις φωτογραφίες με το πρόσωπο της καλυμμένο με αίμα που η ίδια πόσταρε, σειρά είχαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του reality "Keeping Up With The Kardashians", στις οποίες εμφανίζεται με πρησμένα χείλη. Φυσικά τα σχόλια στο Twitter δεν άργησαν. «Γιατί τα χείλη σου δείχνουν 10 φορές μεγαλύτερα » ρωτάει κάποιος, ενώ ένα άλλο σχόλιο προσθέτει: «Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά δείχνεις πρησμένη».
Τελικά μετά από πολύ κουβέντα, το συμπέρασμα που έβγαλαν οι fan της, είναι ότι η Kim δεν πείραξε τα χείλη της απλά λόγω εγκυμοσύνης ...πρήστηκαν.
Ό,τι θέλει κανείς ας πιστέψει.