Ποιος γόης του Hollywood ξέχασε να φορέσει εσώρουχο;

Γωγώ Φούντα
Ποιος γόης του Hollywood ξέχασε να φορέσει εσώρουχο;

Kαι μας έδειξε τα... λευκά του οπίσθια;

Είναι από τους πιο σέξι stars του Hollywood με τις γυναίκες να καρδιοχτυπούν στο πέρασμά τoυ ενώ κάθε χρόνο ψηφίζεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων με τους πιο ποθητούς άντρες.

Ο λόγος για τον Gerard Butler, το αγόρι από τη Σκωτία, ο οποίος επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του στην ταινία 300 απέκτησε εν μία νυκτί φανατικές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο!

Αφού λοιπόν τους κοιλιακούς του, τους έχουμε μελετήσει και με το παραπάνω, αποφάσισε να μας αποκαλύψει ακόμα μία πτυχή του... εαυτού του και πιο συγκεκριμένα του κορμιού του. Οι φωτογράφοι λοιπόν, τσάκωσαν τον star στο αεροδρόμιο της Washington και ο Butler φρόντισε να μην τους αφήσει παραπονεμένους, καθώς σκύβοντας για να φτιάξει τα παπούτσια του, η πίσω του όψη ξεπετάχτηκε περήφανη από το... παντελόνι του, δημιουργώντας μάλιστα την απορία, αν φοράει εσώρουχο ή όχι!

Πολλοί είπαν ότι το θέαμα ήταν άκρως απογοητευτικό, εκτός από... πάνλευκο, καθώς η μπροστινή του όψη είναι καθαρά καλιφορνέζικη, δηλαδή μαυρισμένη και εντυπωσιακή, ενώ η... πισινή του, θυμίζει την καταγωγή του καθώς είναι πιο χλωμή και από το πανί!

Εμείς βέβαια αναρωτιόμαστε με τι τρόπους θα μπορούσε ο Gerard να δώσει μία πιο... χρυσαφένια όψη στα οπίσθιά του, αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα κάπου, τουλάχιστον όχι σε κάτι που να μην εμπεριέχει έκθεση. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι και χάλια δεν τον λες... Να είμαστε και δίκαιοι!

Διαβάστε επίσης:

O Gerard Butler παραδέχεται πως έκανε σεξ με την Brandi Glanville και... την «αδειάζει»!

Τα «αρπακτικά» του Hollywood και οι κατακτήσεις τους

Αυτή είναι η sexy καλλονή που κατάφερε να κάνει τον Gerard Butler μονογαμικό (photos)