Justin Bieber: Αρνείται κατηγορηματικά να πάει για αποτοξίνωση!

Γωγώ Φούντα
Justin Bieber: Αρνείται κατηγορηματικά να πάει για αποτοξίνωση!

Και τα βάζει με όλους και με όλα!

Mπορεί να είναι μόλις 19 ετών αλλά έχει καταφέρει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως με αμέτρητες θαυμάστριες να τον λατρεύουν σαν θεό. Ωστόσο, και παρά τη φήμη και τα χρήματα, τον τελευταίο καιρό ο Justin Bieber, και κυρίως μετά το χωρισμό του από την Selena Gomez, φαίνεται πως έχει χάσει λίγο την μπάλα.

Μάλιστα, μετά την πρόσφατη λιποθυμία του επί σκηνής, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν ότι ο νεαρός star έχει μπλέξει με ναρκωτικά και αλκοόλ, ενώ δεν είναι αρκετοί θεωρούν ότι πρέπει οπωσδήποτε να μπει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης καθώς έχει αρχίσει να θυμίζει στη συμπεριφορά την μεγάλη... καμμένη του Hollywood Lindsay Lohan.

Από την πλευρά του ο Justin, ο οποίος φυσικά δεν συμφωνεί σε καμία περίπτωση με τις απόψεις αυτές, τα πήρε κρανίο και έγραψε τα εξής στο Instagram: «Όσοι από εσάς πιστεύουν ότι χρειάζομαι αποτοξίνωση είναι ηλίθιοι. Είμαι μόλις 19 χρονών με 5 νούμερο ένα δίσκους. Ίσως μερικούς να τους τρομάζει το γεγονός ότι είμαι τόσο μικρός και έχω καταφέρει τόσα πολλά ενώ αυτοί δεν έχουν κάνει ακόμα τίποτα απολύτως. Μεγαλώνω έχοντας τόσους ανθρώπους να με κρίνουν κάθε μέρα. Για να γίνεται αυτό μάλλον θα είμαι πολύ καλός. Και όσοι με συγκρίνετε με την Lindsay Lohan σας πληροφορώ ότι καλά θα κάνετε να ρίξετε μία ματιά στις φορολογικές της δηλώσεις το 2012».

Του ευχόμαστε να έχει δίκιο, γιατί μάλλον δεν έπεισε και πολλούς με το ξέσπασμα αυτό. Το αντίθετο θα λέγαμε...

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Olivia Wilde φοβάται ότι οι θαυμάστριες του Justin Bieber θα της επιτεθούν με οξύ;

Ποιου διάσημου pop star πέθανε το hamster;

Αυτή είναι μία μάχη για κοιλιακούς: Justin Bieber ή Mark Wahlberg για το πιο ιστορικό sixpack του Hollywood;