Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια φαβορί για το 50 Shades of Grey δήλωσε δημόσια ότι το σιχαίνεται;

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια φαβορί για το 50 Shades of Grey δήλωσε δημόσια ότι το σιχαίνεται;

Ούτε να το σκεφτεί δεν θέλει. Το βρίσκει πιο σαχλό από οτιδήποτε.

Και ενώ εδώ και μήνες το όνομα που παίζει στην πρώτη θέση των νεαρών ηθοποιών που θα πέθαιναν να ενσαρκώσουν το ρόλο της Anastasia Steele, από το ομώνυμο ερωτικό μυθιστόρημα «50 Αποχρώσεις του Γκρι», στη μεγάλη οθόνη είναι αυτό της Emma Watson- εκείνη λύνει τη σιωπή της ανατρέποντας τα πάντα.

Το μόνο σίγουρο φαινόταν να είναι η δική της συμμετοχή στην ταινία και έμενε μόνο να βρεθεί ο Christian Grey.

dgfdfhg

Τελικά, η Emma είχε εντελώς αντίθετη άποψη. Την ίδια στιγμή που οι φήμες οργίαζαν και εκατοντάδες ενζενί παρακαλούσαν για το ρόλο εκείνη έγραφε στο Twitter της:

«Μα είμαστε σοβαροί; Εγώ; Να παίξω σε αυτή την ταινία; Αυτό το ρόλο; Στ' αλήθεια σας περασε από το μυαλό; Πλάκα μου κάνετε! Ούτε γι αστείο! Αν είναι δυνατόν ποτέ. Όχι στην αληθινή ζωή. Όχι σε αυτή τη ζωή. Σε καμία ζωή. Δηλαδή όχι...» και μετά από τις απαντήσεις των θαυμαστών της είπε: «Ωραία. Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε επιτέλους». Αργότερα πάλι απαντώντας σε tweet φιλικού της προσώπου έγραψε: «Μα δεν υπάρχει πιο γελοίο στόρι στον πλανήτη από καταβολής κόσμου. Πραγματικά. Δεν καταλαβαίνω πώς τους ήρθε ότι θα έπαιζα στο 50 Shades of Grey αν γινόταν ταινία . Για κανένα λόγο. Ούτε που μου περνά από το μυαλό».

Μια φορά εμείς να την κατηγορήσουμε αποκλείεται. Και πολύ καλά κάνει το κορίτσι το οποίο έσπευσε να αντικρούσει τις πληροφορίες που αποκάλυψε χάκερ ο οποίος υπέκλεψε τα ονόματα των επικρατέστερων για τους πρωτογωνιστικούς ρόλους της ταινίας, από την εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή.

Διαβάστε ακόμη:
Kristen Stewart: Βρήκε παρηγοριά σε... γυναικεία αγκαλιά;

Ποια εταιρεία κατέθεσε αγωγή 10 εκ. δολαρίων (!) στις αδερφές Kardashian και γιατί;