Απίστευτο: Η Gisele 3 μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της χωρίς ίχνος περιττού κιλού!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Η Gisele 3 μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της χωρίς ίχνος περιττού κιλού!

Το supermodel από τη Βραζιλία άφησε τους πάντες άφωνους με την άψογη φόρμα της!

Mπορεί να γέννησε το δεύτερο παιδί της, λιγότερο από τέσσερις μήνες πριν, αλλά το θέαμα που παρουσίασε στην παραλία την Κυριακή, ήταν χωρίς καμία υπερβολή, απίστευτο!

Ο λόγος φυσικά για τη βραζιλιάνα καλλονή Gisele η οποία βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Costa Rica με τον σέξι σύζυγό της Tom Brady και την μόλις τριών μηνών κορούλα της Vivian Lake.

Το διάσημο supermodel λοιπόν, φορώντας ένα μικροσκοπικό πολύχρωμο μπικίνι και έχοντας την μικρούλα αγκαλιά σε μάρσιπο, απέδειξε περίτρανα, πως μπορεί η διατροφή και η γυμναστική να παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά στην εμφάνιση ενός μοντέλου, αλλά καμιά φορά η δύναμη των γονιδίων είναι απλά ανυπέρβλητη!

Χωρίς ίχνος περιττού κιλού, η Gisele απήλαυσε τον ήλιο συντροφιά με την οικογένεια και την παρέα της, ενώ ο σύζυγός της ήταν ιδιαιτέρως περιποιητικός και προστατευτικός με τις γυναίκες της ζωής του. Η ίδια η Gisele μάλιστα, λίγο μετά την πρώτη της γέννα, στο γιο της Benjamin το 2010, αποκάλυψε ένα μικρό μυστικό που τη βοήθησε να ξαναβρεί τη φόρμα της, σχεδόν αμέσως αφού γέννησε: «Έκανα kung fu μέχρι και 2 βδομάδες πριν γεννήσω και yoga τρεις φορές την εβδομάδα. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι όταν μένουν έγκυες μπορούν να παρατήσουν τον εαυτό τους και να τρώνε τα πάντα, αλλά δεν είναι έτσι».

Να μία ωραία συμβουλή για τις απανταχού... εγκυμονούσες!

Διαβάστε επίσης:

Η Gisele Bündchen πρόσωπο της Chanel: μάθαμε περισσότερα

Πόσο πληρώθηκε η Gisele για να πρωταγωνιστήσει στην νέα καμπάνια Chanel;

Gisele Bundchen – Tom Brady: Δείτε την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους