H Gwyneth Paltrow μας προτείνει ρούχα για την άνοιξη, απλά θα πρέπει να πληρώσουμε μισό εκατομμύριο ευρώ!

Γωγώ Φούντα
H Gwyneth Paltrow μας προτείνει ρούχα για την άνοιξη, απλά θα πρέπει να πληρώσουμε μισό εκατομμύριο ευρώ!

Κάποιος μάλλον θα πρέπει να την ενημερώσει ότι δυστυχώς, δεν έχουμε όλοι τα λεφτά της!

Η Gwyneth Paltrow είναι μία γυναίκα με αψεγάδιαστο στιλ ενώ συχνά πυκνά συγκαταλέγεται στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες celebrities. Εκτός βέβαια από φίνα και καλόγουστη, είναι και εκτός τόπου και χρόνου, διότι μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι δεν διαθέτουν όλες οι γυναίκες την αμύθητη περιουσία της.

Η Gwyneth λοιπόν, στο τελευταίο της post στο site της GOOP, αποφάσισε να συμβουλεύσει τις αναγνώστριές της για τις ανοιξιάτικες τάσεις στην μόδα και φυσικά να τους προτείνει σύνολα που ταιριάζουν στο καθημερινό στιλ μιας πολυάσχολης γυναίκας με περιορισμένο χρόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τη διάσημη ηθοποιό, κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, και κυρίως την μόδα, θα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της ένα λευκό μπλουζάκι το οποίο κοστίζει γύρω στα 328 ευρώ ενώ αν κάνει το λάθος και θελήσει να φορέσει maxi φούστα τότε θα πρέπει να σκάσει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 1.240 ευρώ! Ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια κοστίζουν περίπου 730 ευρώ ενώ ένα απλό πουλόβερ γύρω στα 520!

Αντιλαμβανόμαστε τον ενθουσιασμό σας γι' αυτές τις τιμές-ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να βιαστείτε γιατί η ζήτηση, λογικά θα είναι τεράστια! Gwyneth το έχασες τελείως!

Διαβάστε επίσης:

Αντιγράψτε το look: Το glam μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

«Απέβαλα στο τρίτο μου παιδί, κόντεψα να πεθάνω»: Ποια διάσημη ηθοποιός το δήλωσε;

Ποια διάσημη ηθοποιός θεωρεί τις οικογενειακές συμβουλές της Gwyneth Paltrow «εκτός πραγματικότητας»;