Η φωτογράφηση του Τόμας Πρωτόπαπα λίγες ώρες πριν το τροχαίο ατύχημα

Η φωτογράφηση του Τόμας Πρωτόπαπα λίγες ώρες πριν το τροχαίο ατύχημα

Τι λένε οι άνθρωποι που πέρασαν μαζί του ένα απόγευμα

Την περασμένη Κυριακή -ακριβώς μια βδομάδα μετά το τροχαίο ατύχημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα- κυκλοφόρησε το down Town της Κύπρου με εξώφυλλο τη φωτογράφηση του Τόμας που έγινε το προηγούμενο μεσημέρι στη Βαρυμπόμπη, στον Ιππικό όμιλο Mega Sports.

«Ήταν μια κρύα ημέρα» είπε στο Queen.gr η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη . «Όλοι ήμασταν με μπουφάν και κουκουλωμένοι, όμως εκείνος κυκλοφορούσε με ένα φανελάκι χωρίς να γκρινιάζει καθόλου. Μου έκανε εντύπωση που τόσο μικρό παιδί αντιμετώπιζε τη φωτογράφηση με τόσο επαγγελματικό τρόπο. Πρώτη φορά τον φωτογράφησα και πρόκειται για ένα πολύ γλυκό παιδί που μιλούσε συνεχώς για την οικογένειά του, έλεγε ιστορίες για τους φίλους του, για το στρατό. Μου έκανε τρομερή εντύπωση η αθωότητά του, η γλυκύτητά του και ο θετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζε τα πράγματα και τις καταστάσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά» εύχεται η Ολυμπία Κρασαγάκη, όπως φυσικά ευχόμαστε όλοι μας.

Το περιοδικό Down Town ζήτησε από τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, ο οποίο είναι και κολλητός φίλος του Τόμας, να γράψει λίγες αράδες, αντί για τη συνέντευξη που δεν πρόλαβε να κάνει. Ο Γιώργος έγραψε το 24ωρο που προηγήθηκε του ατυχήματος, ένα μικρό ημερολόγιο, χωρίς συναισθηματισμούς. Όσο για τη συνέντευξη, θα πρέπει να περιμένει μέχρι ο Τόμας ν' ανοίξει ξανά τα μάτια του.