Όλοι οι –πολύ νεότεροι- σύντροφοι της Madonna

Όλοι οι –πολύ νεότεροι- σύντροφοι της Madonna

Η Madonna είναι η πραγματική cougar

 

Για πολλά πράγματα μπορεί κανείς να κατηγορήσει τη Madonna, όχι όμως για το γούστο της στους άντρες και μάλιστα στους κατά πολύ νεώτερούς της.

Η προτίμηση της για τους νεότερους άντρες δεν είναι κάτι καινούργιο για τη βασίλισσας της pop άλλα και των cougar γυναικών. Πίσω στο 1992 όταν η Madonna ήταν μόλις 34 ετών έβγαινε με τον νερό 24χρονο ράπερ Vanilla Ice και από τότε πολλά άλλαξαν, όχι όμως η ηλικία των αγοριών που κατά καιρούς βρέθηκαν στο πλάι της διάσημης τραγουδίστριας.
Μοναδικές φωτεινές εξαιρέσεις υπήρξαν ο σύντομος γάμος της με τον σχεδόν συνομήλικό της SeanPenn και μια σχέση express με τον πολύ μεγαλύτερό της Warren Beatty. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν πολύ ή και πάρα πολύ μικρότεροί της.
Λένε ότι τόσο δυναμικές και καριερίστες γυναίκες είναι λογικό να στραφούν σε μικρότερους άντρες μόλις χαλαρώσουμε τα 40 τους από την πίεση της δουλειάς. Η Madonna δεν είναι η γυναίκα που μπαίνε εύκολα σε στατιστικές. Η ίδια φαίνεται να είναι ολόκληρη κατηγορία από μόνη της . Η λίστα που θα δείτε περιέχει τις σημαντικότερες σχέσεις της με τους νεότερους άντρες της ζωής της.