Ποια σταρ κάνει 30 (!) χρόνια θεραπεία για να ξεπεράσει τον βίαιο πατέρα της;

Ποια σταρ κάνει 30 (!) χρόνια θεραπεία για να ξεπεράσει τον βίαιο πατέρα της;

Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα...

Μπορεί να είναι μανούλα, μπορεί να είναι 46 χρόνων, όμως από ότι φαίνεται κουβαλάει μέσα της από πολύ μικρή ηλικία, καλά κρυμμένες πληγές. Από τα εφηβικά της χρόνια, κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει τις κακές εμπειρίες της παιδικής της ηλικίας. Για ποια μιλάμε; Για τη γλυκιά Halle Berry.


Η διάσημη ηθοποιός όπως ομολόγησε πέρασε πάρα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντί της. Η βία ήταν ένα συχνό φαινόμενο μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Τα ψυχικά τραύματά της πολλά και για αυτόν ακριβώς το λόγο, η μητέρα της την έστελνε από πολύ μικρή να μιλάει σε ειδικούς ψυχολόγους και θεραπευτές. Όπως τόνισε η Halle, αυτό τη βοηθάει μέχρι και σήμερα. Όποτε νιώθει περίεργα τρέχει να μιλήσει στον ψυχοθεραπευτή της. «Αμέσως νιώθω καλύτερα, »τόνισε. Η πανέμορφη star τόνισε ότι γενικά ξέρει καλά να κρύβει τα προβλήματά της. Δε θέλει να τα μεταδίδει στους άλλους και πόσο μάλλον στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Κάτι τέτοιες εξομολογήσεις, κατά τις οποίες οι διάσημοι βγάζουν προς τα έξω τα προβλήματά τους, μας κάνουν να «λιώνουμε». Τι μπορεί να κουβαλάει ο καθένας μέσα του... και να μην το ξέρει κανείς!

Διαβάστε ακόμα

Ποια διάσημη ηθοποιός φοράει το άρωμά της ανάμεσα στα... πόδια της γιατί έτσι πρέπει;

Αντιγράψτε το look: τα smoky eyes της Halle Berry