Είναι ο 19χρονος γιος του Sean Penn, ρατσιστής και ομοφοβικός;

Είναι ο 19χρονος γιος του Sean Penn, ρατσιστής και ομοφοβικός;

Μάλλον ναι, αν κρίνουμε από τις βρισιές.

Υπάρχουν δύο λέξεις στην αμερικάνικη κουλούρα που είναι ταμπού και απολύτως απαγορευμένες. Η μία αφορά στη σεξουαλική επιλογή και η άλλη στο χρώμα, θέματα πολύ προσωπικά για να γίνουν αντικείμενο σχολιασμού από τρίτο προσώπο.

Οι λέξεις "faggot" και "nigger" (αδερφή και νέγρος) δεν είναι απλώς υβριστικές, αλλά είναι λέξεις μίσους και απόλυτα ρατσιστικές. Ο 19χρονος γιός του Sean Penn τις χρησιμοποίησε και τις δύο και μάλιστα στην ίδια πρόταση και για το ίδιο άτομο, έναν μαύρο φωτογράφο , ο οποίος χθες το απόγευμα εντόπισε τον διάσημο πατέρα και τον γιό, να μπαίνουν σε ένα κτήριο και άρχιζε να τους φωτογραφίζει.
Ο Hopper Penn έσπρωξε τον φωτογράφο, ο οποίος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο μικρός Penn να τον βρίσει με τις παραπάνω λέξεις. Το ΤΜΖ έχει φυσικά το video από την άτυχη συνάντηση των δύο αντρών, κάτι που ανάγκασε τον μικρό να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την επιλογή των συγκεκριμένων λέξεων.
Ο πιτσιρίκος Hopper δείχνει να βαδίζει στα βήματα του πατέρα του, που για δεκαετίες υπήρξε οργισμένος με τα πάντα και κυρίως με τους παπαράτσι, πράγμα που έχει μετριάσει αισθητά τα τελευταία χρόνια.