Αναγνωρίζετε τη διάσημη κορμάρα της φωτογραφίας;

Αναγνωρίζετε τη διάσημη κορμάρα της φωτογραφίας;

Και λιάζεται στη Hawaii. Zήλεια μας!

Είναι ένα πολλά υποσχόμενο μοντέλο. Είναι μόλις 17 χρονών (όχι δε θα σκάσω από τη ζήλεια μου), έχει διάσημους γονείς, είναι όμορφη και κορμάρα! Α! Ξέχασα να τονίσω ότι αυτή τη στιγμή λιάζεται στη Hawaii. Τι άλλο να πω πια;


Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μας κάνει να ζηλεύουμε φρικτά είναι το γεγονός ότι απλώνει το κορμί της στον ήλιο της Hawaii και τίποτα άλλο, λέμε τώρα! Η διάσημη λοιπόν, κοπελίτσα της φωτογραφίας είναι η κόρη του Alec Baldwin και της πανέμορφης Kim Basinger. Τώρα εξηγείται από πού κληρονομήθηκε η ομορφιά.
Η μικρή Ireland Baldwin, έχει υπογράψει συμβόλαιο με ένα από τα καλύτερα model agencies, το οποιο συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, μερικά εκ των οποίων είναι οι : Kate Moss, Karlie Kloss και Miranda Kerr.

Η Ireland είναι εθισμένη με τα social media. Δημοσιεύει στο twitter της μονίμως φωτογραφίες από προσωπικές καθημερινές της στιγμές. Κατά καιρούς μας έχει κάνει νάζια στο φακό, μας αποκαλύψει τους ομολογουμένως αξιοθαύμαστους κοιλιακούς της και μας έχει δείξει με πόσο πάθος καταβροχθίζει... δημητριακά!

Πάντως το κορμί της μας αρέσει πολύ, αφού απέχει πολύ από τα πρότυπα των αποστεωμένων μοντέλων! Εύγε!

Διαβάστε ακόμα:

Ireland Baldwin: Η κόρη της Kim Basinger μας αποδεικνύει γιατί είναι περιζήτητη!