Ετοιμαστείτε για το απόλυτο σοκ: Kristen Stewart και Rihanna θα κάνουν guest εμφάνιση στην 3η σεζόν του Game of Thrones!

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο σοκ: Kristen Stewart και Rihanna θα κάνουν guest εμφάνιση στην 3η σεζόν του Game of Thrones!

Εμείς πάντως έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Μήνες τώρα, για την ακρίβεια από πέρυσι την άνοιξη που τελείωσε ο 2ος κύκλος του Game of Thrones, ο μισός πλανήτης, κι εμείς μαζί του φυσικά, περιμένουμε την επιστροφή της αγαπημένης μας επικής σειράς. Κι ενώ παραγωγοί και ηθοποιοί κράτησαν μέχρι σήμερα άκρα μυστικότητα σχετικά με τις εξελίξεις στα νέα επεισόδια, χτες το βράδυ, στην πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της πολυαναμενόμενης 3ης σεζόν στην Αμερική, ένα από τα επτασφράγιστα μυστικά του νέου κύκλου αποκαλύφθηκε. Ή, για την ακρίβεια, δύο.

O ένας εκ των δύο δημιουργών του Game of Thrones, David Benioff, μίλησε σε μεγάλο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιοδικό της Αμερικής και αποκάλυψε πως από τον φετινό 3ο κύκλο της σειράς θα κάνουν guest εμφάνιση δύο τεράστια ονόματα του Hollywood. Η Kristen Stewart και η Rihanna!

«Είναι μεγάλη τιμή για μια σειρά όπως το Game of Thrones, με τόσο περιορισμένο προϋπολογισμό, να υποδεχτεί δύο σταρ τέτοιου βεληνεκούς όπως η Kristen και η Rihanna» δήλωσε ο Benioff, για να συμπληρώσει: «Είμαι σίγουρος πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα αφήσουν το δικό τους, ξεχωριστό, στίγμα στην πλοκή της σειράς. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πολλά για τους ρόλους τους, μπορώ όμως να σας πω ένα πράγμα: δεν θα είναι τίποτα από όσα φαντάζεστε!».

Φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να ισχυρίζονται πως η Kristen Stewart θα υποδυθεί μια πριγκίπισσα ενός νέου βασιλείου που και αυτή με τη σειρά της θα επιδιώξει να κερδίσει το στέμμα του King's Landing, ενώ άλλα σενάρια θέλουν την Rihanna να είναι ένας από... τους White Walkers! Όλες μας οι απορίες θα λυθούν μέσα στις επόμενες μέρες, η αλήθεια όμως είναι πως ήδη έχουμε αρχίσει να τρώμε τα νύχια μας...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πώς είναι οι πρωταγωνιστές του "Game Of Thrones" στην πραγματική ζωή;

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ξεκίνησαν μαθήματα γκολφ

Chris Brown: έτσι κέρδισα πίσω τη Rihanna