Katie Holmes: Αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος;

Γωγώ Φούντα
Katie Holmes: Αυτός είναι ο νέος της αγαπημένος;

Η διάσημη ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένη!

Μπορεί από την μέρα του χωρισμού της από τον Tom Cruise να μην έχει συνδεθεί ερωτικά με κάποιον άντρα, απ' όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε, αλλά όπως όλα δείχνουν, οι μοναχικές ημέρες για την Katie Holmes μάλλον λαμβάνουν τέλος!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η 34χρονη ηθοποιός, τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη και άκρως τρυφερή σχέση με τον 29χρονο μουσικό της jazz, Peter Cincotti. Άτομο μάλιστα από το περιβάλλον της star δήλωσε στο περιοδικό Gracia ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν δύο εβδομάδες σε εκδήλωση και από τότε έχουν βγει αρκετά ραντεβού, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα.

Η ίδια βέβαια η Holmes αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει νέο ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή της, αν και δύσκολα πείθει τα διεθνή μέσα μιας και η λάμψη στο πρόσωπό της και η σαφώς πιο σέξι εικόνα της, μαρτυρούν πως μάλλον κάτι πολύ όμορφο της συμβαίνει τελευταία, εκτός από τη Suri φυσικά.

Ελπίζουμε οι φήμες αυτές να είναι αλήθεια γιατί πολύ θα θέλαμε να δούμε ξανά την Katie ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλευρό ενός άντρα. Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε κατά πόσο υπήρξε ερωτευμένη με τον τρελο-Tom!

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το νέο παλατάκι της Katie Holmes στη Νέα Υόρκη

Katie Holmes: Δείτε την topless σε εξώφυλλο μεγάλου αμερικανικού περιοδικού

Κatie Holmes: Γκρίζαρε απότομα ή τσακώθηκε με τον κομμωτή της;