Ο Bradley Cooper κάνει μιζανπλί!

Γωγώ Φούντα
Ο Bradley Cooper κάνει μιζανπλί!

Aλλά παραμένει σέξι και γοητευτικός!

To έχουμε πει πολλές φορές: Η τέχνη θέλει θυσίες! Τόσες πολλές μάλιστα, που καμιά φορά, οι διάσημοι γόηδες του κινηματογράφου αναγκάζονται να αποχωριστούν την γοητεία και το sex appeal τους και να κυκλοφορούν, με αρκετά θα λέγαμε, αστεία παρουσιαστικά!

Ένας από αυτούς είναι και ο so hot right now, Bradley Cooper, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει και σε πολύ διακριτική συμπεριφορά και προφίλ χαμηλών τόνων. Ο διάσημος γόης του Hollywood λοιπόν, αφού πήρε σβάρνα όλα τα πάρτι, πριν και μετά τα Oscar, μεθώντας και φλερτάροντας ασύστολα, είπε να το ρίξει και πάλι στη δουλειά.

Η νέα του ταινία, ονομάζεται προσωρινά American Bullsh-t και για τις ανάγκες του ρόλου του ανγκάστηκε να κάνει... μιζανπλί! Μάλιστα, λίγο καιρό πριν είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες του Cooper με μπικουτί στα μαλλιά, και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνουμε τον υπέροχο και λεπτομερή βόστρυχο που κοσμεί, το γοητευτικό κατά τ' άλλα, κεφάλι του ηθοποιού!

Για την ιστορία, στο φιλμ συμπρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά με την Jennifer Lawrence, της οποίας η κόμη είναι εξίσου αλλόκοτη με τη δική του. Ωστόσο, η μπούκλα του Cooper κερδίζει στα σημεία λόγω της εμφανούς... λεπτοδουλειάς!

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η –κατά πολύ νεότερη- νέα σύντροφος του Bradley Cooper

O Bradley Cooper τώρα και με... μπικουτί!

Ποιου sexy star η μαμά γίνεται συνέχεια εμπόδιο στις σχέσεις του;