Πέντε λόγοι γιατί δε θα θέλαμε να ξενυχτάμε με τη Rihanna, την Cara Delevigne και τη Rita Ora

Πέντε λόγοι γιατί δε θα θέλαμε να ξενυχτάμε με τη Rihanna, την Cara Delevigne και τη Rita Ora

Διαβάστε γιατί προτιμάμε τις δικές μας φίλες.

H Rihanna, η Cara, η Rita Ora και τα υπόλοιπα άτακτα κορίτσια είναι τα πιο hot ονόματα της showbiz και σας διαβεβαιώνουμε πως πολλές φίλες μας θα ήθελαν να είναι κολλητές τους. ελεύθερη είσοδος στα πιο in στέκια, ταξίδια με ιδιωτικά jet, δώρα τσάντες και ρούχα από τους μεγαλύτερους οίκους και μία ζωή σα παραμύθι. Γιατί όμως εμείς πάμε ενάντια στο trend και ρίχνουμε πόρτα στη φιλία των διάσημων κυριών;

Όταν χορεύει η Rihanna και η Beyonce ο κόσμος τις κοιτάει με γουλρωμένα μάτια και μαγεύεται από το μαγικό τους κούνημα. Στη δική μας (άγαρμπη) περίπτωση μάλλον θα γούρλωνε μάτι αλλά για τους λάθος λόγους.

Η πολύ παρέα με τη Lady Gaga θα σας οδηγούσε στο να κυκλοφορείτε με εσώρουχα στη μέση του Συντάγματος, να περπατάτε στο πλακόστρωτο της Μυκόνου με κοθόρνους 20 πόντων και να αλλάζετε περούκες και ποστίς ανά δευτερόλεπτο. Από το έντονο μακιγιάζ θα βγάζατε σπυράκια, τα παιδάκια θα τρόμαζαν στο πέρασμά σας και το σημαντικότερο, δε θα σας αναγνώριζε κανείς με το πραγματικό σας πρόσωπο χωρίς βάψιμο.

Εάν κάνουμε στέκι μας τα στριπτιζάδικα θα χαλάσει το όνομά μας, δε θα έχουμε κούτελο στην κοινωνία και άλα τέτοια. Από την άλλη η Rihanna όσο πιο πολύ προκαλεί τόσο πιο cool φαίνεται.

Μετά από τις τόσες γκριμάτσες και μεταμφιέσεις της Cara Delevigne και της παρέας της τώρα θα ήσασταν στο δέκατο botox, ενώ εκείνες παραμένουν κουκλάρες και ατσαλάκωτες από το πρωί ως το βράδυ!

Μετά από τα παραπάνω κάντε το σταυρό σας και πείτε ένα μεγάλο ευχαριστώ που έχετε τις φίλες σας!

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé: κυκλοφόρησε το νέο της διαφημιστικό βίντεο για την Pepsi

Beyoncé: υποστηρίζει ένθερμα το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων

Beyoncé και Destiny's Child στο Super Bowl (video)