Η Angelina Jolie είναι κολλητή με τον... Billy Bob Thornton!

Γωγώ Φούντα
Η Angelina Jolie είναι κολλητή με τον... Billy Bob Thornton!

Χωρίς ο Brad Pitt να έχει ιδέα!

Μπορεί σήμερα να είναι μητέρα, σύντροφος και πάνω απ' όλα φιλάνθρωπος, αλλά όσα κι αν κάνει το αμαρτωλό και κυρίως θεότρελο παρελθόν της δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί!

Ο λόγος φυσικά για την Angelina Jolie, η οποία παρά το γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στη ζωή της, καθώς έχει δημιουργήσει μία μεγάλη και όμορφη οικογένεια, με τον Brad Pitt βεβαίως βεβαίως, κάποιες φορές, οι οποίες δεν είναι και πολύ σπάνιες θα λέγαμε, θέλει να επιστρέφει στα παλιά και να θυμάται τα... άγρια νιάτα της!

Για το λόγο αυτό λοιπόν, δεν έχει κόψει ούτε στο ελάχιστο τις επαφές της με τον επίσης εκκεντρικό πρώην σύζυγό της, Billy Bob Thornton. Mάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλάνε πολύ συχνά στο τηλέφωνο ενώ όποτε η Angie βρίσκεται στο Los Angeles, δεν παραλείπει ποτέ να περάσει από το σπίτι του πρώην της για να τα πούνε και μάλιστα με τις ώρες! Ο Brad από την πλευρά του, μπορεί μεν να ξέρει ότι η γυναίκα του διατηρεί επαφές με τον πρώην σύζυγό της, αλλά δεν έχει ιδέα για το πόσο στενή είναι η επικοινωνία τους. Και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες όταν το μάθει θα γίνει έξαλλος!

Το νου σου Angelina...

Διαβάστε επίσης:

Ermanno Scervino: Γιατί θέλει να ντύσει την Angelina Jolie;

Ο ζωολογικός κήπος του Brad Pitt

To Hollywood σε δύο στρατόπεδα: Ο γάμος των Bradgelina ίδια μέρα με της Aniston!