Η Kim πλησιάζει τα 100 κιλά!

Η Kim πλησιάζει τα 100 κιλά!

Πληγωμένη, τρώει πλέον χωρίς μέτρο

Το όνειρο της Kim Kardashian την εποχή που ήταν ακόμη ένα άγνωστο πλουσιοκόριτσο, ήταν να είναι καθημερινή πρωτοσέλιδη είδηση. Σήμερα που η ευχή της έγινε πραγματικότητα, είδε την σπανιότατη στην περίπτωσή της, καλή πλευρά της δημοσιότητας και είδε φυσικά και σε μεγάλες δόσεις, την κακή πλευρά της φήμης.
Η Kim που δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, σε ότι αφορά την σιλουέτα της και τα κιλά της, διάβασε τo τελευταίο εβδομαδιαίο εξώφυλλο του περιοδικού In touch το οποίο γράφει πολλές και προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής της στην εποχή της εγκυμοσύνης.

Το περιοδικό που επικαλείται προσωπικές μαρτυρίες αναφέρει ότι η reality star σε πρόσφατη επίσκεψη της σε εστιατόρια παρήγγειλε 2 γλυκίσματα για επιδόρπιο. «Τρώει χωρίς μέτρο» αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον της Kim που είναι 6 μηνών έγκυος. «Λέει σε όλους τους φίλους της ότι είναι χάλια ψυχολογικά, επειδή ο Kanye έχει απομακρυνθεί και ξέρει ότι θα καταλήξει single mom».

Το περιοδικό επίσης αναφέρει ότι η ζυγαριά της Kim πλησιάζει τα 100 κιλά μια και βρίσκει ανακούφιση μόνο στο φαγητό. Έχει φτάσει στο σημείο να κρύβει διάφορα γλυκίσματα, τα οποία τρώει αργότερα μόνη της όταν δεν την βλέπει κανείς. Το περιοδικό γράφει και την αποκλειστική είδηση ότι η Kim σκέφτεται να εγκαταλείψει την Αμερική με το μωρό της, αν και αυτή η πληροφορία μας ακούγεται παράλογη ειδικά για την Kim που κάνει τα πάντα μπροστά στις κάμερες και φαίνεται εθισμένη στη δημοσιότητα. Δεν τολμούμε να σκεφτούμε τι θα της συμβεί, αν ποτέ τα Media κλείσουν την στρόφιγγα που τροφοδοτεί με ειδήσεις και φωτογραφίες τον πλανήτη. Στον κόσμο της Kim δεν υπάρχει καλή και κακή δημοσιότητα.Υπάρχει η φήμη και η αφάνεια.