Ποια γλυκιά σταρ είπε πως είχε πάρει τόση μαριχουάνα που άκουγε όπερα στο κεφάλι της για 5 ώρες;

Ποια γλυκιά σταρ είπε πως είχε πάρει τόση μαριχουάνα που άκουγε όπερα στο κεφάλι της για 5 ώρες;

Και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του Hollywood

Είναι μία από τις πιο γλυκές παρουσίες του Hollywood. Το πρόσωπό της αγγελικό και η φυσιογνωμία της τόσο μα τόσο φιλική. Ο ρόλος της στο The Notebook, μας έχει καλά χαραχτεί στη μνήμη μας. Ο λόγος για την όμορφη Rachel McAdams, η οποία ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, χθες το βράδυ.


Η ίδια δήλωσε ότι υποφέρει από αϋπνίες. Η ηθοποιός όντας σε απόγνωση, το αποκάλυψε στον οπωροπώλη της γειτονιάς της και αυτός της είχε τη μαγική συνταγή για να ηρεμήσει. Ποια ήταν αυτή; Η μαριχουάνα. Όπως αποκάλυψε η γλυκιά star, ήταν τόσο απελπισμένη που τον άκουσε και δοκίμασε.


«Ήταν ένα μαρτύριο. Ζαλιζόμουν, είχα παραισθήσεις και καταριόμουν την ώρα και τη στιγμή που άκουσα τη συμβουλή του. Και το χειρότερο; Ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου και αντί να με βοηθήσει να κοιμηθώ, εγώ ένιωθα σα να ακούω όπερα επί 5 συνεχόμενες ώρες!» Δήλωσε η Rachel. Την επόμενη μέρα η όμορφη ηθοποιός πήγε να ζητήσει τα ρέστα, αλλά που να βρει το δίκιο της. Άντε να ακούσει πάλι οπωροπώλη η star, ακόμη και τις ντομάτες μόνη θα τις διαλέγει...

Διαβάστε ακόμα

Γιατί η Eva Mendes φοβάται ότι ο Ryan Gosling θα τα ξαναβρεί με την Rachel McAdams;

H Rachel McAdams χώρισε!