Justin Bieber: Άλλαξε κούρεμα και αντέγραψε την Miley Cyrus και την Rihanna!

Γωγώ Φούντα
Justin Bieber: Άλλαξε κούρεμα και αντέγραψε την Miley Cyrus και την Rihanna!

Kαι κάπου εδώ, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!

Ότι ο Justin Bieber δεν είναι πια το γελαστό και ντροπαλό αγοράκι της pop που είχαμε γνωρίσει κάποια χρόνια πριν, είναι πλέον γνωστό. Ότι τον τελευταίο καιρό, σύσσωμη η παγκόσμια showbiz, και κυρίως οι αμέτρητες θαυμάστριές του, ανησυχούν για την ψυχική του υγεία, είναι και αυτό γνωστό.

Πλέον όμως, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι ο νεαρός star, ο οποίος εδώ που τα λέμε είναι ένα μικρό παιδί που έγινε εν μία νυκτί παγκοσμίως διάσημος, έχει και πολύ κακούς συμβουλάτορες!

Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την νέα του κουπ, την οποία δεν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και τόσο κατάλληλη για ένα 19χρονο αγόρι; Ο Justin λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει το λουκ του και να κόψει την ωραία του κόμη ακριβώς όπως η... Miley Cyrus και η Rihanna!

Άραγε να θέλει να τους μοιάσει ή θεωρεί ότι έτσι είναι πιο κουλ και άνετος; Πάντως το νέο λουκ του δεν έχει πάρει και τις καλύτερες κριτικές μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι ομολουγουμένως του πηγαίνει αρκετά! Κάπως έτσι θα φανταζόμασταν την μικρή του αδερφούλα! Εκτός πια αν είναι όλα θέμα συνήθειας και σε λίγο καιρό δεν θα μας φαίνεται και τόσο περίεργη η όψη του...

Διαβάστε επίσης:

5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Justin Bieber έχει χάσει το μυαλό του

Γιατί ο Justin Bieber έγινε η αιτία να πληρώσει ο φίλος του πρόστιμο 2.000$;

Ποιος διάσημος star του Hollywood δεν έχει κανένα φίλο;