Το απίστευτο δώρο του Robert Pattinson στην Kristen Stewart για τα γενέθλιά της

Γωγώ Φούντα
Το απίστευτο δώρο του Robert Pattinson στην Kristen Stewart για τα γενέθλιά της

Ο Robert για ακόμη μία φορά απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του!

Ως γνωστόν, η Kristen Stewart χθες έγινε 23 ετών, ναι είναι μόνο τόσο μην σας ξεγελά η έντονη δραστηριότητά της, και φυσικά, ο καλός της Robert Pattinson δεν θα μπορούσε να μην είναι στο πλευρό της για να της ευχηθεί, και φυσικά να της κάνει ένα πολύ γλυκό και όμορφο δώρο.

Μπορεί λοιπόν το κορίτσι αυτό, να είναι μία από τις μεγαλύτερες star του Hollywood και οτιδήποτε κι αν κάνει αυτομάτως να γίνεται πρωτοσέλιδο, αλλά κατά βάθος, πόσο βάθος δεν ξέρουμε, είναι ένα απλό και ταπεινό κορίτσι που απεχθάνεται τις υπερβολές και τις πολυτέλειες!

Σαν σωστός μνηστήρ, ο Pattinson το γνωρίζει αυτό, κι έτσι χθες, αφού δείπνησαν ρομαντικά για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Stewart, εκείνος της έδωσε και το δώρο της, που δεν ηταν ούτε κάποιο ακριβό κόσμημα ούτε ρούχα διάσημου οίκου, αλλά ένα γλυκύτατο και χαριτωμένο σκυλάκι! Όπως ήταν αναμενόμενο η εορτάζουσα ενθουσιάστηκε με την τρυφερή σκέψη του καλού της και ήδη βρίσκονται σε πυρετώδη αναζήτηση ονομάτος!

Δεν αμφιβάλλουμε ότι το ζωάκι θα καλοπεράσει με τους δύο star, αλλά όταν ξαναχωρίσουν, την κηδεμονία ποιος θα την πάρει;

Διαβάστε επίσης:

Η Kristen Stewart έγινε 23: Πώς από αγοροκόριτσο έγινε σεξοβόμβα (photos)

Πώς κατάφερε να κερδίσει πίσω τον Pattinson η Kristen Stewart;

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ξεκίνησαν μαθήματα γκολφ