Stars και παραλία: Εικόνες με μαγιό, που θέλουν να ξεχάσουν

Γωγώ Φούντα
Stars και παραλία: Εικόνες με μαγιό, που θέλουν να ξεχάσουν

'Η μήπως δεν τους ενοχλούν και τόσο πολύ;

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες, ίσως και όλοι, αγχωνόμαστε για το πώς θα βγούμε στην παραλία και σε τι κατάσταση θα είναι τα κορμιά μας! Ο πανικός που μας πιάνει, μεταφράζεται σε εξαντλητικές δίαιτες, γυμναστική της τελευταίας στιγμής και φυσικά αγορά όλων των ειδών των αδυνατιστικών προιόντων προκειμένου να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα!

Ξέρετε όμως ποιοι δεν ενδιαφέρονται καθόλου και βγαίνουν όπως να' ναι στην παραλία; Οι stars της διεθνούς showbiz! Mπορεί να σας φαίνεται απίστευτο καθώς για τους ανθρώπους αυτούς η εικόνα τους είναι το παν, αλλά ακριβώς επειδή είναι κι αυτοί άνθρωποι, με τις αδυναμίες και τις ατέλειές τους, δεν κάθονται να σκάσουν και πολύ, βάζουν τα μαγιό τους, που σε μερικές περιπτώσεις τους μπαίνουν με αρκετή δυσκολία, και κάνουν ανενόχλητοι τις βουτιές τους!

Παχάκια, κοιλίτσες και κυτταρίτιδες είναι όλα στη φόρα, δίνοντάς μας κουράγιο και παρακινώντας μας να αφήσουμε στην άκρη τους παράλογους κομπλεξισμούς. Δεν ξέρουμε αν αισθάνονται περήφανοι για τα σώματά τους, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι τα περιττά τους κιλά δεν στέκονται εμπόδιο στη διασκέδασή τους!

Δείτε την gallery με τους χαριτώμενους... τροφαντούληδες και τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε ακόμη:

Ποια celebrity το παράκανε με τις θεραπείες και κατακάηκε σε πρόσωπο και χέρια;

Mε ποιον διάσημο star έπιασαν στα πράσα την Kate Upton να φιλιέται;

Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Αλέκος Φασιανός ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό