Θα κάνουν παιδιά η Portia de Rossi με την Ellen DeGeneres;

Θα κάνουν παιδιά η Portia de Rossi με την Ellen DeGeneres;

Τι αποκαλύπτει η Portia στην τελευταία της συνέντευξη;

Η Portia DeRossi είναι μια επιτυχημένη, έξυπνη και όμορφη γυναίκα μα πάνω από όλα όμορφη και σίγουρη για τα θέλω της. Παντρεμένη από το 2008 με την Ellen DeGeneres έχοντας παραδεχθεί από το 2005 δημόσια πως είναι λεσβία, ανοίγεται σε μία συνέντευξη για το περιοδικό OUT.

Μέσα σε όλα τα θέματα αναφέρεται στη σχέση της με την Ellen και στην απόφασή τους να κάνουν παιδιά: «Έχουμε χτίσει μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή και για αυτό δεν μας βλέπετε συχνά στα media. Στηρίζουμε η μία την άλλη σε ό, τι κάνουμε και είμαστε απίστευτα χαρούμενες. Δεν υπάρχει κανένα δράμα να αναφέρουμε. Παρόλα αυτά δεν ακολουθούμε το σενάριο της μοντέρνας οικογένειας». Τι εννοεί με αυτό;

«Φτάνεις καμιά φορά στη μέση των 30 και σκέφτεσαι πιεσμένος:' Θα κάνω παιδιά για να μην χάσω αυτή την εμπειρία που άλλοι φαίνονται να απολαμβάνουν; Ή θέλω πραγματικά να γίνω γονιός με όλη μου την καρδιά;' Εγώ στο δεύτερο ερώτημα δεν μπόρεσα να απαντήσω ναι. Πρέπει πραγματικά να θες να κάνει παιδιά και καμία από τις δύο μας δεν θέλει. Οπότε θα είμαστε μόνο εγώ και η Ellen, χωρίς μωρά- αλλά είμαστε οι καλύτερες φίλες και ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος στ' αλήθεια. Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο ευτυχισμένη από όσο είμαι τώρα».

Διαβάστε ακόμη:

Καρδιές έκαψε ως γυναίκα ο Andrej Pejic στο Coachella!

Η Kylie Minogue δεν μπορεί ούτε να γελάσει από τις πλαστικές