Your Face Sounds Familiar: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Γωγώ Φούντα
Your Face Sounds Familiar: Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Ένα φαντασμαγορικό show υπόσχεται να αλλάξει τις Κυριακές μας...

Ένα νέο show έκανε χθες πρεμιέρα στο prime time του Ant1 και υπόσχεται να κάνει τις Κυριακές μας πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές! Με ένα άκρως πρωτότυπο concept, σύμφωνα με το οποίο εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz μεταμορφώνονται σε αστέρια τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης μουσικής σκηνής, το Your Face Sounds Familiar, κυριολεκτικά έσκισε καθώς συγκέντρωσε τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού!

Τα ποσοστά ήταν ιδιαιτέρως εντυπωσιακά καθώς στο δυναμικό κοινό 15-44 άγγιξε το ποσοστό του 37,3% ενώ ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά, στα οποία συγκέντρωσε το 53,8% στις ηλικίες 15-24 και 44,9% στις 25-44. Η Μαρία Μπεκατώρου στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας ήταν όπως πάντα εξαιρετική με τη γλυκιά και οικεία παρουσία που έχουμε όλοι μας αγαπήσει, ενώ οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να καταπλήξουν το κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Μπέσσυ Μάλφα, Αλέξανδρο Ρήγα, Κατερίνα Γκαγκάκη και Γεράσιμο Γεννατά. Νικητής του 1ου Live αναδείχθηκε ο Θανάσης Αλευράς ο οποίος εντυπωσίασε ως Κώστας Χατζής ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Eπικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Ant1, Κώστα Τσολάκη ο οποίος μας αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα παρασκήνια του show όπου το κλίμα ήταν πολύ θετικό ενώ οι διαγωνιζόμενοι δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, με κάποιες εντυπωσιακές μεταμφιέσεις αρκετοί μπερδεύτηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναγνωρίσουν ποιος είναι ποιος! Πάντως, και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για διαγωνισμό, δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού καθώς όλοι βρίσκονται εκεί με ένα και μόνο σκοπό που δεν είναι άλλος από τη συγκέντρωση χρημάτων για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Οι πρόβες είναι σκληρές και εντατικές κάτι που μας αυξάνει τις προσδοκίες για τα επόμενα live...

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο διάσημο ηθοποιό πέρασαν για... άστεγο;

Κωνσταντίνος Λάγκος : Είδε το όνομα του γραμμένο λάθος σε εξώφυλλο περιοδικού

Τους έκλεισαν τα στόματα: Stewart και Pattinson πιο ερωτευμένοι και διαχυτικοί από ποτέ στο Coachella Festival