Τα ζευγάρια του Hollywood με τους πιο αξιοζήλευτους και δυνατούς γάμους

Τα ζευγάρια του Hollywood με τους πιο αξιοζήλευτους και δυνατούς γάμους

Κι όμως παρά την επιδημία διαζυγίων, κάποιοι παραμένουν μαζί κι ευτυχισμένοι!

H αλήθεια είναι πως τα περισσότερα ζευγάρια διασήμων που μοιράζονται όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης επισήμως κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα (οι στατιστικές λένε γρήγορα), τους σπάνε. Τους όρκους. Ο ρυθμός με τον οποίο αυξάνονται τα διαζύγια γενικότερα και ιδίως στο Hollywood είναι τραγικός. Υπάρχουν ευτυχώς και ζευγάρια που αντέχουν στο χρόνο. Πάρτε για παράδειγμα τους:

John Travolta & Kelly Preston
Το ζευγάρι μετρά 22 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Την 12χρονη Ella Bleu και τον 2χρονο Benjamin. Το 2009 έχασαν τον 16χρονο γιό τους - όμως η αγάπη τους κατάφερε να τους κρατήσει ενωμένους.

Warren Beatty & Annette Bening
Από τους μεγάλους έρωτες της show-biz που μετρά 21 χρόνια γάμου. Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί είναι αχώριστοι και βραβευμένοι για κάθε τους βήμα όσο ελάχιστοι συνάδελφοί τους. Έχουν δηλώσει μάλιστα πως αν δεν είχαν ο ένας τον άλλο, ελάχιστα θα κατάφερναν.

Ben Affleck & Jennifer Garner
O Ben στέκεται βράχος δίπλα στην Jennifer Garner εδώ και 8 χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει που στέκεται δίπλα του και τον στηρίζει στην φετινή απονομή των Oscars.

Tom Hanks & Rita Wilson
Ο Tom Hanks σπάνια αποχωρίζεται την Rita Wilson τα τελαυταία 25 χρόνια που μετρούν παντρεμένοι. Και οι δύο δηλώνουν πως όσο περνάει ο καιρός ερωτεύονται ο ένας τον άλλον περισσότερο.

Kevin Bacon & Kyra Sedgwick
Το εν λόγω ζευγάρι διατηρεί άσβεστη τη φλόγα του έρωτα μέσα σε ένα γάμο εδώ και 25 χρόνια. Έχουν ένα γιο 23 χρονών και μια κόρη 20 χρονών.

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones
Παντρεύτηκαν όταν εκείνος έκλεινε τα 56 χρονών κι εκείνη τα 31. Παραμένουν μαζί χωρίς προβλήματα για 13 ολόκληρα χρόνια ενώ είναι γονείς δυο παιδιών διαψεύδοντας όσους τους ήθελαν να χωρίζουν άμεσα.

Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker
Γνωρίστηκαν το 1991 όταν ο Broderick σκηνοθετούσε μία ταινία στην οποία έπαιζε ο αδερφός της Parker και μετρούν 16 χρόνια γάμου και 3 παιδιά.

****Kurt Russell & Goldie Hawn
Αυτοί οι δύο, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δεν έχουν παντρευτεί ποτέ αλλά είναι μαζί και ζουν σαν παντρεμένοι επί 30 χρόνια ενώ έχουν και ένα γιο.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με την... τσουρουφλισμένη της πλάτη;

Ποια διάσημη ηθοποιός πόζαρε μέσα σε κλουβί με το σκύλο της;





Matthew Broderick & Sarah Jessica Parker