Madwalk by Coca Cola Light: To Queen ήταν εκεί και σας τα αποκαλύπτει όλα (αποκλειστικές φωτό)

Madwalk by Coca Cola Light: To Queen ήταν εκεί και σας τα αποκαλύπτει όλα (αποκλειστικές φωτό)

Δείτε όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής

Το τρίτο Madwalk by Coca Cola Light είναι πια γεγονός. Χθες βράδυ, το Αθηνών Αρένα γέμισε με κόσμο. Ποιος μπορεί να πει όχι άλλωστε σε ένα πρωτότυπο show όπου Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με δημοφιλείς τραγουδιστές; Mερικά από τα πιο hot ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου έλαβαν μέρος.
Το fashion-music project ξεκίνησε λίγο πριν τις δέκα και διήρκησε περίπου 2 ώρες. Οι οικοδέσποινες της βραδιάς, Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη ήταν άνετες και κάνανε χιούμορ μεταξύ τους.

Ο πρώτος διάσημος που ανέβηκε στη σκηνή ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Κoza Mostra, oι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό. Σειρά είχε η πανέμορφη Demy, η οποία εντυπωσίασε με το Koudounaris outfit της. Αυτό που λατρέψαμε εμείς; Μα φυσικά τα παπούτσια της!
Η Tάμτα για μία ακόμη φορά μας μάγεψε φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία Νatargeorgiou. Χρώματα, ρίγες, prints, η συλλογή τα είχε όλα! Σειρά έχει η μοναδική Δέσποινα Βανδή, η οποία ξεσήκωσε το κοινό τραγουδώντας το Diamonds της Rihanna. H συλλογή του Δημήτρη Πέτρου, όπου και εκπροσωπούσε η Δέσποινα ήταν πλούσια σε ασπρόμαυρες ρίγες, και ψηφιακά prints. Λατρέψαμε τα cat eyes των μοντέλων!

Για μία ακόμη φορά η Πάολα έκανε τη διαφορά. Με τον αέρα της star, έλαμπε μέσα στην κατάλευκη τουαλέτα της δια χειρός Απόστολου Μητρόπουλου. Το αρχαιοελληνικό στυλ της πήγαινε πολύ. Μας άφησε άφωνους με τις χορευτικές της ικανότητες, την ευλυγισία και τα ακροβατικά της. Κατά τη γνώμη μου, η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η οποία αναστάτωσε το κοινό με τη sexy της εμφάνιση. Ο συνδυασμός Φουρέιρα και Deux Hommes είναι καυτός. Το τραγούδι Toxic της Britney Spears εκτελέστηκε άψογα από την Ελένη, η οποία φρόντισε να μας δείξει την πιο sexy πλευρά της, παίζοντας με τα υπόλοιπα μοντέλα. Ιδιαίτερα προκλητική και hot! Η γλυκιά Έλενα Παπαρίζου φόρεσε μια Konstantinos Melis by Laskos παλ δημιουργία. Η αλήθεια είναι ότι τα ρούχα που παρουσίασαν τα μοντέλα ήταν μοναδικά. Τελευταίο διάσημο ζευγάρι ήταν ο Μαρτάκης με την Απέργη, οι οποίοι εμφανίστηκαν πολύ κομψοί και sexy, εκτελώντας με το δικό τους τρόπο το τραγούδι Fever.

Στα plus της βραδιάς η πρωτοβουλία της BSB και της Coca Cola Light. Διάσημες κυρίες της showbiz, εκ των οποίων η δικιά μας Νίκη Κάρτσωνα, φόρεσαν απίστευτα κόκκινα φορέματα σε κάθε πιθανό σχέδιο και μήκος. Μέρη των εσόδων τους θα δοθούν στο «Νιώσε την καρδιά σου». Αναμφίβολα θα τρέξουμε να αγοράσουμε έστω ένα, αφού όλα τους ήταν εξαιρετικά. Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την super εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, με τις Μέλισσες και φυσικά την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού!

Η Μαίρη άλλαξε πολλά outfits επιλέγοντας πάντα Έλληνες σχεδιαστές, τη στιγμή που η Βίκυ φόρεσε αποκλειστικά Jean Paul Gaultier. H βραδιά έκλεισε φυσικά με τραγούδι και με όλα τα μοντέλα να παρελάσουν επίς σκηνής. Ήταν αναμφίβολα μια εκπληκτική βραδιά
Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε μόνο για εσάς!

Διαβάστε επίσης:

Συμβαίνει τώρα-Madwalk: Το Queen.gr στα παρασκήνια λίγες ώρες πριν το μεγάλο show

Συμβαίνει τώρα-Madwalk: Δείτε την Αναστασία Περράκη να ποζάρει στα παρασκήνια

Madwalk: Δείτε την Μπέτυ Μαγγίρα στα παρασκήνια του show χωρίς μακιγιάζ