Δείτε sexy αδημοσίευτες φωτογραφίες της Angelina Jolie

Δείτε sexy αδημοσίευτες φωτογραφίες της Angelina Jolie

Το κορίτσι και το άλογο

Η Angelina Jolie δεν είναι μόνο μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη είναι και πολύ φωτογραφημένη. Κι όμως υπάρχουν φωτογραφείς της που δεν τις έχουμε δει ποτέ. Ο διάσημος φωτογράφος των celebrities David LaChapelle αποφάσισε να πουλήσει στον Οίκο Christie κάποιες sexy πόζες της ηθοποιού από μια παλαιότερη φωτογράφησή της για το περιοδικό "Rolling Stone". Οι φωτογραφίες είναι του 2000 και δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ , ή επειδή θεωρήθηκαν πολύ τολμηρές ή γιατί δεν άρεσαν.

Σήμερα όμως οτιδήποτε ανήκει στην Angelina, αποκτά και αξία. Έτσι σκέφτηκε ο φωτογράφος που υπολογίζει να κερδίσει περίπου 25 με 30.000 λίρες. Η όμορφη Angelina μόλις 25 ετών ποζάρει ημίγυμνη με ένα όμορφο άλογο. Είναι η εποχή που ήταν ερωτευμένη με τον ηθοποιό και δεύτερο σύζυγό της Billy Bob Thornton και μάλιστα το τατουάζ της στο αριστερό της χέρι γράφει το όνομα του.
Στην ίδια δημοπρασία εκτός από τα ημίγυμνα καρέ της θα πουληθεί και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Angelina με τον Brad Pitt όταν πόζαραν για το περιοδικό "W" το 2005, σε μια προφητική λήψη που τους έδειχνε ως ευτυχισμένη και πολυμερής οικογένεια. Ο φωτογράφος Steven Klein αναμένεται να κερδίσει μεταξύ 8 και 12.000 λίρες.