Ποια ελληνίδα πρωταγωνίστρια θα βρεθεί στη σκηνή με τον πρώην και τον νυν εραστή της;

Ποια ελληνίδα πρωταγωνίστρια θα βρεθεί στη σκηνή με τον πρώην και τον νυν εραστή της;

Ποια θα είναι η χημεία μεταξύ των δύο αντρών;

Αυτή τη σεζόν η Μαρία Σολωμού κατόρθωσε και βρέθηκε στη ίδια θεατρική σκηνή με δύο πρώην και τον νυν της σύντροφό της. Συγκεκριμένα η Μαρία και ο Αλέξης Γεωργούλη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στη Δραματική Σχολή Ίασμος, και αργότερα έγιναν ζευγάρι, φέτος συμπρωταγωνίστησαν στην παράσταση "Απ' την πρώτη στιγμή", ενώ αυτή τη στιγμή κάνει πρόβες με τον Μάριο Αθανασίου, πρώην της σχέση και πατέρας του παιδιού της και με τον Πάνο Μουζουράκη, νυν σύντροφό της.
Οι τρεις τους θα πρωταγωνιστήσουν σε κωμωδία που είναι εμπνευσμένη από τις δύο κινηματογραφικές επιτυχίες με τίτλο "Hangover" ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Ο Μάριος Αθανασίου θα αντικαθιστούσε τον Θανάση Ευθυμιάδη στην περιοδεία της παράστασης "Άντρες έτοιμοι για όλα" αλλά λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές, ο Μάριος ζήτησε μεγαλύτερο ποσοστό και η συμφωνία ακυρώθηκε. Έτσι για άλλη μια φορά στράφηκε στη Μαρία, η οποία εκτός από θεατρική στέγη του παρέχει και κανονική στέγη, μια και μένει στο δικό της σπίτι της λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Η παράσταση θα ξεκινήσει αρχές Ιουνίου στο θέατρο Αθηνά και εκτός από το ενδιαφέρον που θα έχει η ίδια η παράσταση, θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε τι χημεία θα έχουν μεταξύ τους οι δυο εραστές της Μαρίας, ο πρώην και ο νυν.